Obavijesti

News

Komentari 40

Djevojka (23) dobije trudove svaki put kada ima mjesečnicu

Djevojka (23) dobije trudove svaki put kada ima mjesečnicu
3

V. Britanija: Sophie Loader ima dvije maternice. Dok je jedna strana zdrava, druga se puni krvlju i djevojka ima jake kontrakcije. "Lažne trudove" je imala i u trudnoći

VIDEO

Sophie Loader (23) rođena je s dvije maternice. I nakon što je ostala trudna, svaki put kada bi dobila mjesečnicu, počeli su joj trudovi. Trudovi su znali trajati i po 72 sata, piše Mirror. 

- Svaki sam mjesec imala bolne kontrakcije koje su oponašale trudove jer se moja druga maternica punila krvlju - kaže Sophie. Ona je rođena s poremećajem koji se naziva uterus bicornis, odnosno ima dvije maternice i jednu vaginu. Kaže da joj je, kada bi dobila trudove pomoglo pravilno disanje. 

- Imala sam trudove više od 100 puta no samo jednom su bili pravi. Bilo su to strašni bolovi - kaže Sophie iz Essexa koja živi s dečkom Johnom Keaghanom i imaju sina Chasea (2). 

Strašni bolovi

- Sina sam rodila carskim rezom tako da ne znam kakvu bol žene prolaze dok rađaju i ne mogu je usporediti sa svojim trudovima, ali  svoje trudove ne želim nikome - kaže Sophie. Kaže kako je mjesečnicu dobila s 13 godina te da je već tada imala strašne bolove

- Osjećala sam se kao da me netko reže. Bolovi su bili toliko jaki da je mama morala pozvati hitnu. Nakon nekoliko pretraga, liječnici su utvrdili da imam dvije maternice - priča Sophie. Dok joj je lijeva maternica zdrava, desna se strana svaki mjesec puni krvlju toliko da njezino tijelo misli da će roditi. U bolnici je završila 30 puta jer su bolovi bili nepodnošljivi. 

'Imati trudove svaki mjesec već osam godina je iscrpljujuće'

- Na kraju jedino što su liječnici mogli je da me nauče kako da dišem. Išla sam na vježbe disanja kako bi naučila kako dišu žene koje imaju trudove - kaže Sophie. Nakon poroda liječnici su joj stavili kontracepcijski implantat pa sada "lažne trudove" ima svaka tri mjeseca. 

- Imati trudove svaki mjesec osam godina, je iscrpljujuće. Ali uvijek sam htjela biti mama, bilo je trenutaka kad sam htjela odustati, ali sada sam jako sretna što imam sina. Ipak mislim da neću tako skoro opet biti trudna - kaže Sophie. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.