Obavijesti

News

Komentari 18

Dobitnik 4,8 milijuna kn na Bingu javio se u zadnji tren

Dobitnik 4,8 milijuna kn na Bingu javio se u zadnji tren
4

Inženjer iz Zagreba putovao je kroz Karlovac te uplatio Bingo i zaboravio provjeriti listić. Javio se dan prije nego što bi ostao bez osvojenog novca

VIDEO

Još mi je sve nestvarno i ne mogu vjerovati da sam toliko dugo imao vrijedan listić, a nisam ni pomislio da zapravo nosim milijune. Da nisam pročitao vijest koju su mediji prenijeli, ne bih znao da je baš moja potvrda dobitna. Ostao bih bez 4,8 milijuna kuna, uzbuđeno je rekao muškarac 50-ih godina u četvrtak ujutro pojavivši se u Hrvatskoj lutriji.
U Lutriji ne pamte da im se dobitnik javio zadnji dan. Muškarac je u Karlovcu uplatio 31. kolo Binga 33 i osvojio 4,8 milijuna kuna, no nije im se javio od 1. kolovoza ove godine. Sa sutrašnjim danom istekao bi rok od 60 dana, a tada dobitnik, ako se nije javio, gubi pravo na dobitak.
Zaželio je, kao i većina dobitnika, ostati anoniman. Rekao je da je inženjer iz Zagreba i da često putuje. Karlovac mu je bio jedno od usputnih mjesta kojima je prolazio te je odlučio odigrati Bingo. Dodao je da mu to nije prvi put da ne provjeri je li osvojio dobitak iako Bingo igra često. Na pitanje zašto je to tako, rekao je:
- Možda će vam zvučati čudno, ali iako se nadam velikom dobitku kao i svi ostali igrači, evo ja vam i sada, još ne mogu vjerovati da sam baš ja osvojio jackpot - nastavio je uzbuđeno dobitnik.
Glasnogovornica Hrvatske lutrije Ana Jazić je dodala da se još nikad dobitnik za neki veliki iznos nije javio.
- Zna se dogoditi da ne podignu manje dobitke. Taj novac odlazi u fond neisplaćenih dobitaka, koji služi za jamčene jackpotove. U konačnici novac ponovno završi kod naših igrača - objasnila je Ana Jazić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Strava u Zagrebu: Mladić (18)  na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu
IZABRAO SLUČAJNU ŽRTVU

Strava u Zagrebu: Mladić (18) na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu

Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb. Lakše je ozlijeđen, objavila je zagrebačka policija. Mladića su priveli

Supruga EU parlamentarke u Italiji našli su mrtvog u autu s plastičnom trakom oko vrata
UŽAS U PALERMU

Supruga EU parlamentarke u Italiji našli su mrtvog u autu s plastičnom trakom oko vrata

Angelo Onorato (56) pronađen je na vozačevom mjestu svog automobila s plastičnom trakom oko vrata. Da nešto nije u redu, supruga je posumnjala nakon što joj nije odgovorio na uzastopne pozive
Ako dobijete ovakvu poruku, nemojte je otvarati! Hrvatska pošta poslala važno upozorenje
OPREZ!

Ako dobijete ovakvu poruku, nemojte je otvarati! Hrvatska pošta poslala važno upozorenje

Preko SMS poruka širi se lažna obavijest o nemogućnosti dostave paketa zbog nepotpunih informacija