News

Komentari 115

Dogradonačelnica Gline dobila koronu: 'Bole me leđa, kašljem, rješavat ću mailove iz kreveta'

Dogradonačelnica Gline dobila koronu: 'Bole me leđa, kašljem, rješavat ću mailove iz kreveta'

Jučer smo muž i ja bili u Dubravi i testirali smo se. Bole me leđa, malo kašljem, ali nemam temperaturu - kaže nam Branka. Dodaje kako je svejedno aktivna, odgovara na mailove i rješava sve iz kreveta...

Branka Bakšić Mitić, dogradonačelnica Gline, pozitivna je na korona virus.

- Jučer smo muž i ja bili u Dubravi i testirali smo se. Bole me leđa, malo kašljem, ali nemam temperaturu - kaže nam Branka.

Dodaje kako je svejedno aktivna, odgovara na mailove i rješava sve iz kreveta.

Podsjetimo, Bakšić Mitić od potresa pomaže ljudima u Glini i zbrinjava ih. 

Prije nekoliko dana komentirala nam je aferu s nekretninama župana sisačko-moslavačkog Ive Žinića. Na pitanje vjeruje li županu koji je rekao da je isti kao svi na tom području te da je sve vezano za njegove nekretnine po zakonu, poručila je da institucije trebaju odraditi svoj posao. 

- Meni je najvažnije da zbrinem ljude koji i večeras spavaju u svojim autima ili kućama s crvenim etiketama - rekla je.

Poručila je kako je i dosad znala da župan živi u državnoj kući, no da nije imala dokaza na papiru pa tako ništa, kaže, ne može tvrditi. Na pitanje treba li župan iz moralnih razloga dati ostavku, rekla je: 

- On najbolje zna što mu je činiti. 

Što se tiče situacije na potresom pogođenim područjima, Bakšić Mitić kaže da ima još ljudi koji nemaju krov nad glavom i da, iako možda više ne spavaju u autima, spavaju u kućama koje imaju crvenu naljepnicu. 

Najčitaniji članci