News

Komentari 49

Dok su Kijevom odjekivale jake detonacije, u podzemnoj je rođena curica: 'Branimo živote'

Dok su Kijevom odjekivale jake detonacije, u podzemnoj je rođena curica: 'Branimo živote'

Malena Mia rođena je sinoć nakon što se njezina majka sklonila u podzemnu. Kada je beba rođena, snimljena je i dirljiva fotografija koju je objavila ukrajinska političarka

Mlada majka (23) je tijekom sinoćnjeg ruskog napada na Kijev rodila djevojčicu u podzemnoj metro stranici. Pomagala joj je gradska policija, a novopečena majka curici je dala ime Mia.

Pogledajte video: Rusi raketiraju Kijev

Kada je krenuo kaos, žena je dobila trudove. Kako bi pobjegla od detonacija, otišla je u sklonište u podzemnoj.

Nakon što je malena rođena, snimljena je i dirljiva fotografija. Na Facebooku ju je objavila Hannah Hopko, ukrajinska političarka.

- Mia je rođena ove noći u veoma stresnom okruženju - bombardiranju Kijeva. Njena majka je sretna nakon ovog izazovnog poroda i odmah odlazi u sklonište. Dok Putin ubija Ukrajince, apeliramo na majke u Rusiji i Bjelorusiji da prosvjeduju protiv ruskog rata u Ukrajini. Branimo živote i čovječanstvo - napisala je.

Nešto kasnije podijelila je i fotografije rođenja još jedne bebe, ovog puta dječaka.

Bebe su stigle na svijet dok su Kijevom odjekivale snažne detonacije. Iz Ukrajine je u 48 sati pobjeglo više od 50.000 ljudi. U teškim borbama tijekom noći u Kijevu ozlijeđeno je 35 ljudi, uključujući dvoje djece, otkrio je gradonačelnik.

Najčitaniji članci