News

Komentari 1

Dok traje uzbuna i padaju granate djevojčica iz skloništa svira ukrajinsku himnu

Dok traje uzbuna i padaju granate djevojčica iz skloništa svira ukrajinsku himnu

Vlada kaos u cijeloj Ukrajini, neki su uspjeli pobjeći, a drugi dane provode u bunkerima i čekaju primirje ili humanitarne koridore za evakuaciju. Svakodnevica djece u Ukrajini drastično se promijenila

Invazije Rusije na Ukrajinu ušla je u dvanaesti dan. Vladimir Putin poručio je da će postići svoj cilj bilo pregovorima, bilo ratom. 

Vlada kaos u cijeloj Ukrajini, neki su uspjeli pobjeći, a drugi dane provode u bunkerima i čekaju primirje ili humanitarne koridore za evakuaciju. 

POGLEDJTE VIDEO: Emotivan video

 

Grante, bombe, znak uzbune.. postale su nažalost dio svakodnevice svih u Ukrajini.

Društvenim  mrežama širi se video djevojčice koja svira himnu Ukrajine u skloništu za bombe tijekom granatiranja Lisičanska.

Reporter 24sata, Denis Mahmutović i sam je svjedočio stanju u Ukrajini te rekao kako djeca nisu ni svjesna što se oko njih događa.

- Roditelji pokušavaju zamaskirati što se događa. Pokušavaju predstaviti to djeci kao igru. Poljaci su donosili djeci igračke, pokušavali ih animirati. Vidio sam vojnikinju s podočnjacima do ramena u maskirnoj uniformi kako nosi pune ruke igračaka. Djeca se igraju, djeca nisu svjesna. Umorna su, ali razumiju da je neka izvanredna situacija - rekao je Denis.

 

Najčitaniji članci