Obavijesti

News

Komentari 16

Domovinski pokret prodaje srcedrapateljnu priču o tome da su oni bili žrtve Miroslava Škore

Domovinski pokret prodaje srcedrapateljnu priču o tome da su oni bili žrtve Miroslava Škore
1

"Vjerojatno nikad nitko nije nekoj svojoj stranci radio ovo što Škoro radi nama", požalio se jedan istraumatizirani član Predsjedništva Domovinskog pokreta  Novom listu, pripremajući teren za smjenu Škore.

VIDEO

"Vjerojatno nikad nitko nije nekoj svojoj stranci radio ovo što Škoro radi nama", požalio se jedan član Predsjedništva Domovinskog pokreta  Novom listu.

Simpatično je kako u Domovinskom pokretu misle da su posebni.

Sigurno je uzbudljiv taj osjećaj ekskluziviteta. 

Koji se, uostalom, idealno nadovezuje na njihovu propagiranu politiku superiornosti nad svim ostalim ideologijama i politikama, kao i prema manjinama, ženama, liberalima... Oni su iznad svega i svakoga.

Sada misle da njima Škoro radi ono što nitko nijednoj stranci prije nije radio. Žestoko kritizira kolege, optužuje ih za laganje, neke je tužio sudu, huškao je Državnu reviziju i Poreznu upravu da naprave nadzor u stranci... Prodaje im svoje vino i stare CD-ove, pa im još to skupo naplaćuje. Popisu očito nema kraja.

Uostalom, zašto ne bi? Pa Domovinski pokret nastao je na Škorinoj predsjedničkoj kampanji, na njegovu imenu i karizmi. Valjda on može sa svojom prćijom raspolagati kako hoće, zar ne? I družiti se s kojim bliskim suradnicama hoće? I prodavati CD-ove koje hoće?

No dobro, to će Domovinski pokret uskoro riješiti. Na ovaj ili onaj način.

Svejedno, pretjerano je konstatirati da nitko svojoj stranci nije radio ovo što sada Škoro radi DP-u.

Što mi rade...

Jer sjetimo se što je Ivo Sanader radio HDZ-u: koristio ga za korupciju, pljačku, zaradu, bogaćenje, zidanje kulta ličnosti, za promociju i komociju, na kraju ostavio na cjedilu i poslao na sud.

Sjetimo se što je Tomislav Karamarko radio HDZ-u: pobrisao je stranačku povijest, pretvorio stranku u sektu, kompromitirao i sramotio, na kraju i srušio s vlasti. 

I što HDZ-u radi Andrej Plenković: prvo je iz Bruxellesa izazivao puč, potom je smijenio šefa stranke, pa smijenio desetke svojih ministara, pa se riješio konkurencije u stranci, povezao stranku prvo s ustašama i klerikalcima, a onda Srbima i liberalima, pa sada koristi stranku za zidanje puta prema međunarodnoj karijeri.

Gađao pepeljarama

Ili sjetimo se što  je, recimo, Zoran Milanović radio SDP-u: gurao ga u desno, sramotio i zavadio, ostavio u dugovima i frakcijskim ratovima, koristio za osobnu promociju, derao se na suradnike, gađao ih pepeljarama...

A onda su došli Davor Bernardić i Peđa Grbin. Koji naizmjence ruše rejting SDP-a.

A tu je svakako i priča o tome što je Ivan Vrdoljak napravio HNS-u nakon ulaska u koaliciju s Plenkovićevim HDZ-om, kao i  priča o tome što su Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Pernar radili Živom zidu u svojim obračunima za pozicije i lovu.

Gotovo da nema stranke kojoj njezin predsjednik ili istaknuti dužnosnik nije radio isto ili puno gore od onoga što sada Škoro radi Domovinskom pokretu. Okupirao, iscijedio, osramotio, podrivao, izrugivao...

Podrška teroristu

Moglo bi se reći da su i mnogi istaknuti članovi i dužnosnici i partneri (ili kako se sve zovu) Domovinskog pokreta radili svojoj stranci. Ne samo Ivan Penava sa svojom podrškom desničarskom teroristu koji je kalašnjikovom izrešetao policajce pred Banskim dvorima.

Domovinski pokret sada, u svojim trenucima krvavog raspada i prljavih ratova, želi prodati srcedrapateljnu priču o tome da su oni nekakve žrtve svog predsjednika koji ih je na sve zamislive načine zlostavljao i ponižavao, kako bi izazvali sućut i razumijevanje javnosti i naročito birača te sve grijehe svalili na leđa Miroslava Škore. A onda zaplovili u sretniju budućnost.

U kojoj bi hrvatskoj politici i društvu radili još gore stvari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu