News

Komentari 148

Dosta je bilo čekanja, riješite to odmah! Ovo su naši zahtjevi

Dosta je bilo čekanja, riješite to odmah! Ovo su naši zahtjevi

Stranke obećavaju
 med i mlijeko, 
ali problemi se
 guraju pod tepih 
i ruše standard. Zato su 24sata odlučili upozoriti na konkretne probleme koje svi obećavaju riješiti

Od izbora do izbora birači slušaju kako će baš određeni stranački program preporoditi Hrvatsku te njima donijeti med i mlijeko.

Što više u to povjeruju, redom su više razočarani nakon što njihova stranka osvoji vlast. Zato su 24sata odlučili upozoriti na konkretne probleme koje svi obećavaju godinama riješiti. A oni se samo gomilaju pod tepihom, guše gospodarstvo, urušavaju standard građana te rađaju nepravde u zdravstvu i socijalnoj skrbi.

I u ovoj izbornoj kampanji stranke su se fokusirale na “lijepa obećanja”. Koliko novca će vam dati ako pobijede, koje će sve poticaje nuditi gospodarstvu, koje poreze će smanjiti... Ono što redovito nedostaje je odgovor na pitanje kako će to uraditi. Skup lijepih želja može napisati i srednjoškolac, a ne najveći stranački i inozemni stručnjaci.

Zato je najvažnije da čujemo kako će neki problem rješavati, a ne samo prazno obećanje da će ga riješiti. U odgovoru na pitanje “kako” krije se (ne)sposobnost svake stranke i koalicije koja želi vladati Hrvatskom. 

24sata donosi konkretne probleme za koja želi vidjeti konkretna rješenja. Mi prepoznajemo gdje škripi, godinama upozoravamo, nudimo moguća rješenja... Ali vi političari ste predobro plaćeni kako biste samo isto to konstatirali. 

Ako želite glasove, dokažite se rješenjima i jasnim odgovorima. Odmah!

Najčitaniji članci