Obavijesti

News

Komentari 20

Dragani (27) ispunila se velika želja: 'Napokon vozim kamion'

Dragani (27) ispunila se velika želja: 'Napokon vozim kamion'
1

Dragana Mihajlović (27) oduvijek je sanjala o tome da bude vozačica kamiona poput svog oca uz kojeg je zavoljela ovaj posao. Želja joj se ostvarila poslom u gradskoj tvrtki.

VIDEO

Voziti kamion bila mi je životna želja i, hvala Bogu, prije dva mjeseca mi se ona ostvarila nakon devet godina čekanja, govori nam Dragana Mihajlović (27) iz Slavonskog Broda.

Školu za profesionalnog vozača završila je 2007. godine. U tome ju je najviše podržavao otac, koji je i sam vozač kamiona.

Pokretanje videa...

00:53



- Jedino je majka bila protiv. Ali ja sam htjela to i ništa drugo, jedno vrijeme sam joj tajila u koju školu idem. Uz oca sam stalno bila u kamionu, jednostavno to sam zavoljela i nisam si mogla pomoći - kaže nam Dragana, vjerojatno jedina žena u Hrvatskoj koja vozi komunalni kamion.

- Meni nije važno što vozim, samo neka je kamion, pa može to biti i cisterna - smije se. Prošle godine je u slavonskobrodskom Komunalcu radila na uređenju parkova u okviru Javnih radova, a ove je godine u travnju bila zaposlena na određeno vrijeme u reciklažnom dvorištu. No nije ni slutila da će joj se ostvariti životna želja.

- U srpnju se pojavila potreba u Radnoj jedinici Higijena poduzeća Komunalac za vozačima kamiona. Imam C kategoriju i prijavila sam se, mada nisam vjerovala da ću biti primljena, odnosno nisam se nadala jer znam da na Zavodu za zapošljavanje ima puno mojih muških kolega - kaže Dragana.

Njezin poslovođa Ivan Ćosić kaže kako su se za nju odlučili jer su vidjeli da je odgovorna i vrijedna.
- Ne samo zbog toga, odmah smo vidjeli da je Dragana dobar vozač, i sad kažem da je bolja od polovice svojih petnaestak kolega. Ona vozi kao ‘zmaj’ - govori Ćosić.

- Kolege me cijene, nemam nikakvih problema s njima, a vjerujem ni oni sa mnom. Moje je da vozim, budem odgovorna i pažljiva. Zadovoljna sam svojim poslom i plaćom. Ima jedan plavi koji bih rado vozila - rekla je Dragana pokazujući rukom na kiper koji je imala priliku voziti prije nekoliko dana jer je mijenjala kolegu.

Mladima poručuje da rade ono što vole i budu najbolji u tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1