Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
37 komentara

Dragičević: Doznat ću istinu o ubojstvu svog sina i bez Nobila

Onim što je rekao Anto Nobilo nisam razočaran, ja vrlo dobro znam da je moj sin ubijen, i mene u sve ovo nije uvukla politika niti neki političari kako on tvrdi, već su u protivnom njega uvukli, kazao je Dragičević

Foto: Franjo Lepan/24sata
37 komentara

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke, dan nakon što je odvjetnik Anto Nobilo dao izjavu nekim medijskim kućama u BiH o svome nalazu u kojoj pobija sve tvrdnje o mučenju, silovanju i ubojstvu njegovog sina odlučio je govoriti.

'VLAST NIJE UMIJEŠANA U SMRT' Osim Nobila, i drugi odvjetnici napustili oca pokojnog Davida

- Ne bojim se svojih riječi i stojim iza njih, neka i odvjetnik Nobilo stoji iza svojih. Onim što je rekao Anto Nobilo nisam razočaran, ja vrlo dobro znam da je moj sin ubijen, i mene u sve ovo nije uvukla politika niti neki političari kako on tvrdi, već su u protivnom njega uvukli. On je bio moj odvjetnik, jedno mi je govorio prije, a sada sasvim drugo, ne znam tko mu je i koliko platio, čime su ga zastrašili - rekao je shrvani otac. 

VLAST SRPSKE NIJE UMIJEŠANA? Nobilo: 'Davida nisu silovali, niti su ga ubili u zgradi MUP-a'

- Vodio sam ga na mjesto gdje je pronađen moj David i sam je mogao vidjeti da tu nije mogao pasti i utopiti se, osigurao sam mu da razgovara s ljudima koje sam htio zaštiti. Unatoč tome oni su mu rekli sve što ga je zanimalo. Mislim da je na kraju svoje karijere učinio veliku pogrešku, unatoč tome na rastanku sam mu čvrsto stisnuo ruku, a o tome što je učinio i rekao neka sam razmisli. Moja borba za pravdom se i dalje nastavlja, i boriti ću se do kraja svog života da se sazna istina o ubojstvu moga sina i bez Nobila - kazao je Dragičević. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message