Obavijesti

News

Komentari 24

Drama na Korčuli: Učenik nožem napao profesoricu

Drama na Korčuli: Učenik nožem napao profesoricu
3

U srednjoj školi Korčula na satu je učenik prvog razreda (15) nožem zaprijetio profesorici Sunčani Letini, a onda zaprijetio da će sebi prerezati žile

VIDEO

Učenik prvog razreda srednje škole “Korčula” I. B. (15) iznenada se dignuo iz klupe. Odnekud je izvukao kuhinjski nož i krenuo prema profesorici engleskog jezika Sunčani Letini, a potom pred cijelim razredom šokiraih učenika prijetio da će sebi prerezati vene.
- Učenik je uperio nož prema profesorici, ali ga nije upotrijebio. Brzo smo reagirali, pozvana je policija, doktorica i roditelji učenika. Mladić je u pratnji oca i policije otišao u policijsku postaju. Inače je dobar, miran i povučen te ovo nitko nije očekivao - rekao je Lovre Botica, ravnatelj škole “Korčula”. Iz Dubrovačke policije potvrdili su incident, ali nisu mogli više reći.
Psihologinja Gordana Buljan Flander, objasnila je kako novija istraživanja pokazuju da oružje u školu nose djeca s niskim samopouzdanjem. Njena kolegica Vesna Bilić rekla je kako je u Hrvatskoj slučaj da veliki broj profesora ne prijavljuje napade učenika jer smatraju da bi tako ispali loši profesori.
- Sve više profesora učenici zlostavljaju i psihički i fizički - rekla je Vesna Bilić i dodala da iz obrtničkih škola učenici najčešće napadaju fizički, a iz gimnazija profesore maltretiraju psihički.
Kolege I. B. tvrde da je nedavno završio na ispumpavanju jer se predozirao tabletama, ali da je inače miran, tih i povučen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a