Obavijesti

News

Komentari 197

"Otključao sam stan, upalio sam kompjuter i gledao crtiće"

"Otključao sam stan, upalio sam kompjuter i gledao crtiće"
2

Noa (5) je u petak popodne pobjegao baki kod Glavnog kolodvora u Zagrebu. Odmah je krenula potraga za njim. On je sam u međuvremenu došao kući...

VIDEO

Noa (5) u petak je pobjegao baki i ukrcao se na tramvaj kod Glavnog kolodvora u Zagrebu. Policija je odmah objavila da je dječak nestao i zamolili su građane za pomoć. Dječak je u međuvremenu sam došao kući.

- Noa je dosta snalažljiv. Mi smo prelazili tramvaju prugu da dođemo do stanice i on je čuo da mi planiramo ići na tramvaj i potrčao je i tramvaj je u tom trenutku krenuo. Kad smo došli iza tramvaja, Noe nije bilo. Jedan čovjek nam je rekao da je ušao u tramvaj - rekla je Noina baka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Izgubljeni Noa (5) pronađen je doma: "Jedva čekam gledati crtiće" Više na bit.ly/2CuGfc6 Reporterka: Ivana Kovačić

Posted by 24sata on 5. siječnja 2018

 

- Odlučio sam odmah krenuti doma tramvajem. Pomogla mi je jedna teta koju sam sreo u tramvaju. Kad sam došao doma našao sam ključeve, otključao sam stan i gledao sam crtiće na kompjutoru - kaže Noa. 

7
| Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Završavala sam s poslom i izlazila iz zgrade u kojoj radim kad me suprug nazvao da se Noa izgubio. Vidjela sam da je policija tamo i shvatila da je sjeo sam na tramvaj koji ide u suprotnom smjeru. Nisam bila sigurna hoće li znati gdje je i hoće li se znati vratiti doma. Prvo sam mislila, naći će ga, ali kako je vrijeme prolazilo, panika je bila sve veća. Sretna sam što je sve tako završilo i da se i on u toj situaciji dobro snašao - kaže Noina mama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Traži se Noa (5): Dječak pobjego baki i ušao u tramvaj prema autobusnom kolodvoru Više na bit.ly/2CuGfc6 Reporter: Ivana Kovačić

Posted by 24sata on 5. siječnja 2018


- To se teško može opisati riječima. Bila sam uvjerena da ću stići do prve stanice jer sam bila uvjerena da će izaći na prvoj stranici, ali sam bila prespora. Vrijeme je prolazilo, bio je mrak i postalo me strah za njega, a u stvari si nemoćan - kaže baka. 

Noa je nestao u petak oko 17.15 sati, a oko 20 sati je javljeno da je dječak nađen. Baki se istrgnuo iz ruke kod Glavnog kolodvora. 

Policija je odmah medijima poslala informacije o dječaku i zamolili su sve koji ga vide da im se jave. Kasnije su se zahvalili građanima na pomoći.  

- Noa je pronađen, nalazi se na sigurnom s roditeljima i hvala vam svima - objavio je MUP. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:16

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa