News

Komentari 102

Drmić dovezao Audi na Trg: Nisam švercer ni kriminalac

Drmić dovezao Audi na Trg: Nisam švercer ni kriminalac

Saborski zastupnik HDSSB-a na glavni osječki trg dovezao je u subotu Audi A6 koji mu je nedavno oduzet u BiH zbog sumnje da je ukraden. Vratili su mu ga

Saborski zastupnik i član HDSSB-a Ivan Drmić, kojemu je policija BiH u srpskom kantonu kod Mrkonjić-grada prije dva tjedna oduzela automobil Audi A6, na tiskovnoj konferenciji usred Trga Ante Starčevića u subotu pokazao je da mu je automobil vraćen. Dovezao ga je u pješačku zonu svjestan da krši zakon. 

 - Iznerviran sam i isprovociran medijskim napisima koji su, kada mi je auto oduzet, napisali da sam lopov, krivotvoritelj i varalica, da sam auto ukrao i da bježim u Bosnu, a što sada demantiram time što mi je auto vraćen - rekao je Drmić.

Rekao je da mu je auto oduzet 6. studenog  jer je navodno bio na tjeralici Interpola iz nepoznatog razloga. To mu je bilo smiješno jer je auto, koji je star 6 godina, kupio prije 4 mjeseca za 18.500 eura od auto-kuće u Osijeku. Navodi da je auto prije njega imao tri vlasnika u Hrvatskoj koji su ga uredno registrirali u MUP-u i nikada nije bilo nikakvih sumnji. 

 - S njime se putovalo i u inozemstvo, a i sam sam u ta četiri mjeseca bio sa njime u Briselu, Parizu, Rimu pa i Bosni. Okolnosti pod kojima mi je auto oduzet u najmanju su ruku sumnjive tim više što mi je sada auto i vraćen, po nalogu Interpola, bez ikakvog objašnjenja - kazao je revoltrani Drmić dodajući kako će pošteno platiti kaznu za parkiranje auta na pješačkog zoni, ako je dobije.

Naime, policija u BiH početkom studenog utvrdila da za autom kojeg je vozio visoki dužnosnik HDSSB-a postoji "potraga" iz Njemačke još iz 2008. godine te da auto do daljnjega moraju deponirati dok ne provjere sve detalje ove priče. Ivan Drmić je bio na putu iz Đakova prema Mostaru, gdje je namjeravao posjetiti svojeg prijatelja i stranačkog čelnika Branimira Glavaša.

Najčitaniji članci