Obavijesti

News

Komentari 30

Vlahušić pobijedio Andrića: Pobjeda je lijepa i obvezujuća

Vlahušić pobijedio Andrića: Pobjeda je lijepa i obvezujuća
6

Pobjeda je lijepa, prebrojana su skoro sva biračka mjesta, uvjerljiva i obvezujuća. Prema zadnjim podacima, omjer je 61 naprema 39 posto, kaže Andro Vlahušić

VIDEO

Prema prvim rezultatima iz DIP-a, aktualni gradonačelnik vodi sa 61 posto glasova Dubrovčana, dok Teo Andrić ima 39 posto glasova. 

- Zahvalio bih se svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima, svima koji su izašli na izbore, glasali za gospodina Andrića i mene. Pobjeda je lijepa, prebrojana su skoro sva biračka mjesta, dosta je uvjerljiva i obvezujuća. Prema zadnjim podacima, omjer je 61 naprema 39 posto - kaže novi stari gradonačelnik Andro Vlahušić. 

- Mi smo jedan od financijski najuspješnih gradova u Hrvatskoj, najveće smo gradilište u zemlji, sve smo napravili što smo obećali pa čak i više od toga - istaknuo je Vlahušić.

Andrić: Ova bitka je izgubljena, ali idemo dalje

- Kad bih rekao da sam zadovoljan onda bih vam lagao, ali hvala Bogu u životu sam imao puno bitaka, neke dobio, neke izgubio. Ova je izgubljena, ali idemo dalje. Nisam očekivao ovakav rezultat, mislio sam da ću ipak ja pobijediti - rekao je Teo Andrić. . 

- Gospodin Vlahušić je pobijedio. Očito je presudila potpora koju je dobio od nekih značajnih poličkih snaga kao što su SDP, Dubrovački demokratski sabor Pere Vićana i bošnjačka zajednica - rekao je.  

Pravedan: Na Vlahušiću je da ono što je obećao i izvrši

- Dogodit će se što smo očekivali, a građani Dubrovnika, da i dalje gradonačelnik bude Vlahušić. Sad je na njemu da ono što je obećao i izvrši - kazao je o rezultatima izlazne ankete predsjednik dubrovačkog HNS-a Antun Pravedan. 

U prvom krugu prednost pred Andrićem

Aktualni gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić (HNS/HSS/SHUS) za potvrdu mandata u drugom krugu lokalnih izbora bori se s kandidatom HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević i HSLS-a Teom Andrićem. Vlahušić je u prvom krugu dobio 31,8 posto glasova, dok je Andrić u drugi krug ušao s 25,9 posto glasova birača. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...