Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Država daje lokale u najam na 10 godina: Evo što se sve nudi

Za 3.800 kuna mjesečno može se iznajmiti 35 m2 poslovnoga prostora u Gajevoj ulici u Zagrebu, na samo nekoliko koraka od Trga bana Josipa Jelačića

23 komentara

Danas je objavljen natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske, kojim se u zakup nudi 16 poslovnih prostora na lokacijama u središtu Zagreba, dva u Osijeku i jedan u Rijeci.

U ponudi su poslovni prostori od 30-tak do 200-tinjak kvadrata, početne mjesečne zakupnine istaknute su u Javnom pozivu, a ovisno o prostoru iznose od 1.600 do 10.000 kuna. Ugovor o zakupu sklapa se na rok od 10 godina s ponuditeljem koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine.  

Sudjelovati na natječaju mogu pravne osobe te fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost.

Poslovni prostori se daju u zakup u 'viđenom stanju', a pogledati se mogu od 26. lipnja do 1. srpnja 2019. prema rasporedu iz Javnog poziva. Rok za podnošenje ponuda je do 12 sati 5. srpnja. 2019., a dostavljaju se na adresu Državnih nekretnina d.o.o. Planinska 1, Zagreb. 

Oglašene poslovne prostore s fotografijama kao i Javni poziv s uvjetima možete pronaći OVDJE.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message