News

Komentari 0

Državne nekretnine: Frkine stvari nisu kod nas, nije bilo ni zahtjeva za privremeni smještaj

Državne nekretnine: Frkine stvari nisu kod nas, nije bilo ni zahtjeva za privremeni smještaj

Svi predmeti, koji su bili smješteni u podrumu, izmješteni su prije adaptacije koja je počela u listopadu 2021., znatno ranije nego što je tema ove državne nekretnine postala aktualna, kažu iz tvrtke

Iz Državnih nekretnina u četvrtak su priopćili da se stvari Zvonimira Frke Petešića ne nalaze kod njih, ali i da nije bilo zahtjeva za privremeni smještaj, piše HRT.

POGLEDAJTE VIDEO

Nakon što je objavljeno da je podrum od 83 kvadrata, u kojem je Frka Petešić držao knjige, adaptiran za 417.000 kuna, iz Državnih nekretnina su objavili da su prostorije i skladište za inventar sanirali prema planovima nabave za 2021. godinu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Unatoč tome što je u više priloga na nacionalnim televizijama već utvrđeno da je podrumska radna prostorija Državnih nekretnina potpuno prazna, i nadalje se korištenje objekta pripisuje g. Frki- Petešiću, što nije točno.

Stvari g. Frke-Petešića, se ne nalaze kod Državnih nekretnina niti postoji zahtjev za njihovim privremenim smještajem.

Frka-Petešić nije imao pristup predmetnoj nekretnini koju kao radne prostorije i spremište koristi ovo Društvo, niti mu je predmetna nekretnina dana na korištenje već je imao mogućnost gdje su bile odložene stvari Državnih nekretnina privremeno odložiti stvari kao i drugi korisnici.

Svi predmeti, koji su bili smješteni u podrumskoj radnoj prostoriji, izmješteni su prije adaptacije koja je počela u listopadu 2021., znatno ranije nego što je tema ove državne nekretnine postala aktualna, navode.

Najčitaniji članci