Obavijesti

News

Komentari 61

Dužnosnica nudila oralni seks: Htjela bih nešto kruto u ustima

Dužnosnica nudila oralni seks: Htjela bih nešto kruto u ustima
1

SAD: U tužbi bivšeg dužnosnika u ministarstvu domovinske sigurnosti, Barr je muške agente seksualno zlostavljala. Nudila im je oralni seks, govorila da ih želi...

VIDEO

Visoka dužnosnica u američkom ministarstvu domovinske sigurnosti, Suzanne Barr, podnijela je ostavku nakon optužbe nekoliko njezinih podređenih kolega da se nepristojno ponašala. Barrova je naime, ako je vjerovati optužnici, seksualno iskorištavala i ponižavala muške agente i službenike ministarstva.

- Posljednjih nekoliko tjedana bila sam u središtu neutemeljenih optužbi kojima je cilj bio uništiti moj ugled, ali optužbe još veću prijetnju predstavljaju agenciji i muškarcima i ženama koji ponosno služe svojoj zemlji, napisala je Barr u svojoj ostavci i dodala kako je njezina dužnost učiniti sve da spriječi daljnje odvlačenje pažnje s rada agencije zbog čega odlazi sa svoje funkcije načelnice odsjeka za imigraciju i carinu. 

Ostavka je uslijedila tri tjedna nakon što je izravna zapovjednica ICE-a, sektora koji nadgleda imigraciju i carinske prijelaze SAD-a, otišla na odmor zbog optužbi koje je protiv nje podnio bivši dužnosnik ministarstva James Hayes. Kako je rekao, Barr je stvorila atmosferu zbog koje se činilo da se nalaze u sestrinstvu na nekom fakultetu, a ne u ministarstvu, zbog čega je bilo nepodnošljivo raditi. Sa svoje je funkcije Heyes smijenjen jer se nije pokoravao zahtjevima šefice. 

Nudila im seks, govorila da su seksi i da ih želi

Fox News došao je do cijelog teksta optužnice iz kojeg se vidi kakva je stvarno bila atmosfera u ministarstvu pa tako između ostalog piše da je Barrova na zabavi povodom Noći vještica, u listopadu 2009. godine, jednom od kolega prišla s čašom pića i pred svima mu rekla da je seksi. Tu se nije zaustavila pa mu se zagledala u međunožje i pitala ga pred svima koliko mu je dugačak. 

No, to je samo jedan od incidenata. Suzanne je na drugoj zabavi krajem 2009. godine jednom od kolega ponudila oralni seks, dok je treći put jednom zaposleniku rekla da ga želi u sobi i da u ustima želi osjetiti nešto kruto. 

Optužena prvo nije htjela komentirati sve navode, nego je otišla na godišnji odmor, ali je prošli tjedan objavila da podnosi neopozivu ostavku na funkciju.

Ipak, i nakon njezine ostavke proces se nastavlja, a čini se da bi sve moglo završiti nagodbom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi