News

Komentari 4

Dva para blizanaca poginula u požaru, bili su sami kod kuće, uhitili majku zbog nemara

Dva para blizanaca poginula u požaru, bili su sami kod kuće, uhitili majku zbog nemara

Vatrogasci su dječake, dvojicu od 3 i dvojicu od 4 godine, u četvrtak navečer izvukli iz kuće tijekom požara. U stanu nisu pronašli nikog osim njih te su im odmah pružili prvu pomoć

Dva para blizanaca poginulo je u požaru kuće u Londonu nakon što su ih roditelji ostavili doma samima bez nadzora, policija je uhitila majku 27-godišnjakinju zbog sumnje na nemar piše CNN.

Vatrogasci su dječake, dvojicu od 3 i dvojicu od 4 godine, u četvrtak navečer izvukli iz kuće tijekom požara. U stanu nisu pronašli nikog osim njih te su im odmah pružili prvu pomoć.

No, po dolasku u bolnicu dječaci su proglašeni mrtvim.

Vatrogasna služba je pozvana na mjesto događaja u 18:55 sati po lokalnom vremenu, a požar je bio pod kontrolom do 20:36 sati. Uzrok nesreće se istražuje.

- Timovi vatrogasaca su brzo stigli na mjesto događaja i locirali djecu. Izvukli smo ih iz kuće i pružena im je hitna hitna pomoć - rekao je vatrogasni zapovjednik Andy Roe.

Na Facebooku se oglasio djed poginule djece.

- Užasnut sam time što je u požaru u Suttonu poginulo mojih četvero lijepih i pametnih unuka. Kyson i Bryson, u dobi od četiri godine, te Leyton i Logan, u dobi od tri, napustili su ovaj svijet prerano i zauvijek će biti u našim srcima i mislima. Dečki, uvijek ću vas voljeti, deda - napisao je Jason Hoath.

Najčitaniji članci