Obavijesti

News

Komentari 44

'Dva tjedna mu nisu promijenili pelenu. Počeli su izlaziti crvi...'

'Dva tjedna mu nisu promijenili pelenu. Počeli su izlaziti crvi...'
1

U tijeku je suđenje američkom paru koji svojem četveromjesečnom sinu nisu promijenili pelenu dva tjedna. Dijete je umrlo od pothranjenosti, dehidracije i bakterijske infekcije

VIDEO

Oči djeteta bile su otvorene, zurio je u prazno, izjavila je medicinska sestra na suđenju za ubojstvo Sterlinga Koehna, četveromjesečne bebe koje su djelatnici hitne pronašli mrtvog u stanu njegovih roditelja, Zacharyja Paula KoehnaCheyanne Harris.

Kada je djelatnici hitne pomoći maknuli pokrivač, iz djeteta su počeli izlaziti crvi. Njegovo tijelo pronađeno je krajem kolovoza 2017. godine, u stanu njegovih roditelja u Alta Visti, gradiću u saveznoj državi Iowi. Oboje roditelja uhićeni su i optuženi su za ubojstvo i zanemarivanje zdravlja djeteta sa smrtnim ishodom.

Par je imao još jedno dijete, dvogodišnju djevojčicu, koja je također bila u stanu kada je Sterling pronađen mrtav. 

Djevojčica je bila u dobrom stanju i navodno je dobivala odgovarajuću skrb. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tužitelj Coleman McAllister na sudu je objasnio da je dječak na sebi imao istu pelenu gotovo dva tjedna.

- Umro je zbog pelenskog osipa. Da, dobro ste čuli, pelenskog osipa - izjavio je tužitelj. 

- Pelena je bila potpuno natopljena izmetom i urinom, što je privuklo kukce koji su polagali jaja iz kojih su se razvili crvi. Sterling Koehn zbog toga je dobio teški pelenski osip, a kroz ozlijede na koži u organizam je ušla bakterija Escherichia coli - izjavio je. 

Autopsijom je utvrđeno da je uzrok smrti pothranjenost, dehidracija i bakterijske infekcije. U trenutku smrti, mališan je imao samo tri kilograma. 

Prema izjavi medicinske sestre Toni Friedrich koja je prva došla na mjesto događaja, otac djeteta nije pokazivao nikakve osjećaje.

- Doveo nas je u mračnu, vruću prostoriju u kojoj je ležalo beživotno tijelo djeteta. Njegova odjeća bila je sasvim skorena, a čim smo maknuli pokrivač, poletjele su muhe - izjavila je na sudu.

Jedan od svjedoka na suđenju, Jordan Clark, nekadašnji prijatelj Zacharyja i Cheyanne, na sudu je kazao da uopće nije imao pojma da je par dobio bebu, iako ih je često posjećivao. Clark je na sudu rekao da je par od njega redovito kupovao kristalni kristalni metamfetamin, na koji su tjedno trošili između 20 i 40 dolara.

Clark je na sudu izjavio da ga je Zachary zvao istoga jutra kada je pronađeno Sterlingovo tijelo, očajan jer ne može pronaći crnu vrećicu u kojoj je držao drogu. Suđenje majci djeteta, 20-godišnjoj Cheyanne Harris odvojeno je od sudskog postupka protiv Zacharyja i počet će kasnije ove godine. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina