News

Komentari 1

Dvojac kazneno prijavljen zbog prošlogodišnjeg zapaljenja auta

Dvojac kazneno prijavljen zbog prošlogodišnjeg zapaljenja auta

Policija dvojac sumnjiči da su krajem studenoga prošle godine na području Drage kod Rijeke zapalili osobno vozilo marke Ford Mondeo, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 50-godišnjeg hrvatskog državljanina

Kaznenom prijavom za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari dovršeno je kriminalističko istraživanje na dvojicom hrvatskih državljana, starosti 25 i 30 godina, koje su proveli policijski službenici II policijske postaje Rijeka.
 
Policija ih sumnjiči da su 30. studenoga prošle godine na području Drage kod Rijeke na parkiralištu zapalili osobno vozilo marke Ford Mondeo, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 50-godišnjeg hrvatskog državljanina. Tijekom istraživanja je utvrđeno da su osumnjičenici u dogovoru, a zbog nesuglasica i osvete spram drugog 25-godišnjeg hrvatskog državljanina, zapalili spomenuto vozilo kojim se on inače koristio.

U požaru je izgorio prednji dio vozila te se  materijalna šteta procjenjuje na najmanje 35 000 kuna. Poradi osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela obojica osumnjičenika su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Najčitaniji članci