News

Komentari 15

Edis usred večere pobjegao iz zatvora da se pomiri sa ženom

Edis usred večere pobjegao iz zatvora da se pomiri sa ženom

Navodno ga je prošlog vikenda posjetila supruga koja mu je rekla da više ne želi biti u braku, što je Edisa natjeralo da isplanira bijeg i riješi obiteljske probleme. U bijegu mu je pomogao zatvorski kolega

Edis Zukić (38) pobjegao je u četvrtak poslijepodne iz zatvora u Orašju kako bi se pomirio sa ženom, javlja Dnevni avaz.

Kako navode iz policije, oni su oko 17.40 sati dobili dojavu o bijegu i odmah krenuli u potragu, a tijekom očevida utvrdili su i da mu je u bijegu pomogao drugi zatvorenik (27), kojeg  teret za omogućavanje bijega.

Edis je, doznaje Avaz, pobjegao iz zatvora tako što mu je zatvorski kolega pomogao da ga podigne na zid dok su ostali zatvorenici bili na večeri. 

Izvor iz zatvora rekao je da se radi o uzornom zatvoreniku kojeg su na bijeg natjerali obiteljski problemi. 

- Prije bijega je ostavio pismo u kojem je sve objasnio. Ispričao se Upravi zatvora i rekao da će se kad riješi svoje probleme sam vratiti u zatvor - kaže izvor.

Navodno ga je prošlog vikenda posjetila supruga koja mu je rekla da više ne želi biti u braku, što je Edisa natjeralo da isplanira bijeg i riješi obiteljske probleme.

Zbog krađa je trebao odslužiti još 18 mjeseci kazne.

Najčitaniji članci