News

Komentari 91

Ekskluzivni video: Ukrao auto i zabio se. Opirao se policajcima

Ekskluzivni video: Ukrao auto i zabio se. Opirao se policajcima

Riječki policajci u četvrtak su priveli Šerifa B. (51) iz BiH. Bježao im je u autu koji je ukrao još u srpnju. Stavili su mu lisice na ruke, a u jednom trenutku osumnjičeni je napravio nagli pokret prema njima

Čuo sam jaki udarac, odmah sam izletio van. Policajci iz crnog Audija stali su 20 metara iza tog auta koji se sudario, izvukli su vozača i pitali ga je li to njegov auto. Rekao im je da ga je ukrao, priča nam čitatelj o drami koja se u četvrtak odvijala u centru Rijeke, na križanju Supilove i Dežmanove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozio ukradeni auto četiri mjeseca

Policajci su uočili ukradeni Peugeot, za volanom je bio Šerif B. (51) iz Bosne i Hercegovine. Ignorirao je upute policijskih službenika i počeo je bježati. U Dežmanovoj ulici zabio se u dva parkirana automobila.

Ustvrdili su da je Peugeot ukrao još u srpnju ove godine. Vratili su ga vlasnici.

- Priveli smo ga na kriminalističko istraživanje. Prijavili smo ga za kazneno djelo krađe i predali ga pritvorskom nadzorniku. Utvrđeno je kako je sredinom srpnja ukrao Peugeot kojim se sad zabio u dva parkirana automobila. S istim je autom u Zametu izazvao sudar i pobjegao. Auto je vraćen vlasnici (66), koja je oštećena za oko 35 tisuća kuna - rekli su nam iz policije.

'Vidio sam pajser omotan čarapom

Policajci su ga pitali ima li oružje, rekao im je da ima samo suzavac. U autu sam vidio pajser omotan čarapom i nešto što je izgledalo kao alat za provaljivanje. Tiho je pričao, valjda je bio ošamućen od sudara, priča nam čitatelj koji je svjedočio uhićenju.

Na snimci se u jednom trenutku vidi da uhićeni Šerif B., koji je imao lisice na rukama, radi nagli pokret prema policajcima.

Činilo se kao da je pljunuo.

- Mislim da se samo opirao, to je bio samo taj jedan trenutak - dodao je čitatelj.