Obavijesti

News

Komentari 248

Ekskluzivno: Trenuci uhićenja monstruma iz Čiste Velike...

Ekskluzivno: Trenuci uhićenja monstruma iz Čiste Velike...
9

Nešto prije 19 sati uhićen je mladić, osumnjičen da je ubio svoje roditelje u Čistoj Velikoj. Očevici kažu da su se prije uhićenja čuli pucnjevi, ne znaju je li tko ozlijeđen

Nešto prije 19 sati u Tribunju uhićen je Tin Šunjerga, osumnjičen da je vatrenim oružjem ubio svoje roditelje – majku čije je mrtvo tijelo poslijepodne pronađeno u automobilu i oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je u nedjelju ujutro mrtav pronađen u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj, doznaje se u policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iz Ravnateljstva policije je potvrđeno da je zbog sumnje u dvostruko ubojstvo nešto prije 19 sati uhićen 19-godišnji hrvatski državljanin, koji se trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Kako su nam rekli očevici, prije samog uhićenja nad mjestom je nadlijetao helikopter. Potom su čuli pucnjeve. Kako kažu, ne znaju je li pritom netko ozlijeđen.

Naime, mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izjave susjeda obitelji Šunjerga iz Čiste Velike Reporter: Hrvoslav Pavić

Posted by 24sata on Sunday, March 26, 2017

U šibenskoj policiji su naglasili kako vatreno oružje kojim su počinjena oba teška ubojstva, nije službeno oružje ubijenog 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije  Split.

Policija zahvaljuje građanima koji su se danas popodne nakon njihove dojave da tragaju za crnim Mercedesom E klase, šibenskih registracija ŠI 611 FR uključili u potragu. 

Zbog dvostukog ubojstva u Čistoj Velikoj, svi rodovi policije danas su bili na nogama, cijelo područje bilo je blokirano uz jake policijske snage naoružane dugim cijevima i opremljene pancirkama i šljemovima, a u potrazi je sudjelovao i helikopter koji je nadlijetao šire gradsko područje.