Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Eksplodirala bačva u Zagrebu: Još ne znaju što je bilo unutra

Dojavu o požaru u napuštenom objektu u Sloboštini zagrebački vatrogasci dobili su oko 14:20 sati.  Zasad nema informacija o ozlijeđenima. Pokušava se doznati čije su bačve

Foto: Helena Tkalčević/24sata
17 komentara

U zagrebačkoj Sloboštini danas oko 14:20 sati buknuo je požar. Nakon požara našli su pet bačvi od kojih je jedna eksplodirala.

- Danas oko 14:30 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru u Sloboštini, na adresi Oreškovićeva 1. Na teren su izašli vatrogasci i ugasili požar. Prema prvim informacijama, nakon požara uočeno je 5 bačvi, od kojih je jedna eksplodirala. Na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Nakon očevida biti će poznat sadržaj bačvi čije je zbrinjavanje u tijeku, priopćeno je iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama grada Zagreba.

Dojavu o požaru u napuštenom objektu u Sloboštini zagrebački vatrogasci dobili su oko 14:20 sati. Zasad nema informacija o ozlijeđenima. Pokušava se doznati čije su bačve. 

Možda vas zanima i ovo:
Message