News

Komentari 23

Eksplozija u Liverpoolu ispred bolnice: Heroj taksist zaključao bombaša u autu pa iskočio...

Eksplozija u Liverpoolu ispred bolnice: Heroj taksist zaključao bombaša u autu  pa  iskočio...

Taksist David Perry proglašen je 'Herojem Liverpoola' nakon što je zaključao napadača u automobilu koje je eksplodiralo ispred ženske bolnice u Liverpoolu i tako spriječio krvoproliće...

On je heroj, kada je primijetio bombu, zaključao je gada u auto. U isto vrijeme je riskirao i svoj život - samo je jedan komentar koji opisuje hrabrog taksista u Liverpoolu koji se  jučer nije libio riskirati svoj život kako bi spriječio liverpoolskog bombaša u daljnjim namjerama.

Naime, jučer je  ispred bolnice za ženske bolesti u Liverpoolu eksplodirao taksi nakon što se zaustavio ispred glavnog ulaza. U njemu su bili taksist i bombaš. Nakon što je taksist primijetio da se putnik čudno ponaša, a potom je primjetio i bombu u autu zaključao je bombaša i iskočio iz auta. Automobil je tada eksplodirao.

Policija je odmah priopćila da je jedan  čovjek poginuo, a jedan je završio u bolnici s teškim, ali ne i po život opasnim ozljedama. Uskoro se doznalo da je poginuli bombaš, a ozlijeđeni taksist koji je zadobio ozljede od gelera i oštećenje uha.

643144107

.- Bombaš je preminuo na mjestu događaja -  potvrdila je policija.

 

Trojica muškarca od 29, 26 i 21 godinu uhićena su u četvrti Kensington prema zakonu o terorizmu, priopćila je policija.

Liverpool Women

- Molimo vas, pošaljite svoje molitve ozdravljenja Davidu Perryju, hrabrom taksisti koji je nalazi u bolnici nakon što je spriječio napad u Liverpoolskoj bolnici za žene - napisao je Perryjev kolega taksist.

Policija vjeruje da je eksplozija taksija u Liverpoolu 'teroristički incident'

Prema najnovijoj informaciji koju je objavila britanska policija eksplozija u taksiju u Liverpoolu  smatraju  'terorističkim incidentom',

Naime, utvrdili su  identitet putnika taksija koji je sa sobom nosio eksplozivnu napravu i koji je poginuo u eksploziji, ali ga ne mogu objaviti.

Motiv djela još se ne zna, ali se smatra da je riječ o "terorističkom incidentu", rekao je pomoćnik šefa policije Russ Jackson iz odjela za borbu protiv terorizma.

 - Taksi je eksplodirao ispred bolnice za žene. Putnik je poginuo, a vozač taksija je ozlijeđen. U međuvremenu je otpušten iz bolnice. Vozač je uspio pobjeći iz taksija - kazao je Jackson.

Eksplozija se dogodila minutu prije početka službe u obližnjoj katedrali u spomen na žrtve rata u povodu Dana sjećanja. 

Policija istražuje i tu moguću poveznicu.

Najčitaniji članci