Eksplozija u Umagu: Nije bilo ozlijeđenih, za sve je kriv plin? | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 3

Eksplozija u Umagu: Nije bilo ozlijeđenih, za sve je kriv plin?

Eksplozija u Umagu: Nije bilo ozlijeđenih, za sve je kriv plin?
8

Do eksplozije je došlo u ugostiteljskom objektu u Ulici Sv. Mihaela u Umagu, pri čemu su oštećeni prozori i vrata na jednome restoranu, kao i prozori u zgradi u kojoj se taj objekt nalazi

VIDEO

Policija je u četvrtak oko 7.45 sati zaprimila dojavu da je došlo do eksplozije u ugostiteljskom objektu u Ulici Sv. Mihaela u Umagu, pri čemu su oštećeni prozori i vrata na jednome restoranu, kao i prozori u zgradi u kojoj se taj objekt nalazi.

- Ma to vam je tako gurnulo da smo u prvi mah pomislili da se radio o nekoj zaostaloj bombi iz Dugog svjetskog rata. Na svu sreću meni su prozorska stakla ostala čitava, ali onima koji imaju ulaz bliže restoranu nisu bili te sreće.

Riječi su to starije gospođe koja živi neposredno do restorana Kažeta, a kojeg u najmu u Ulici Sv. Mihaela u Umagu u samome središtu grada ima jedna međimurska obitelj.
Njemu je eksplozija znatno oštetila ugostiteljski lokal, a kako nam ukratko rekao vlasnik, nikome se nije zamjerio. Zasada se još ne zna koji je uzrok eksplozije, ali se sumnja da bi to mogao biti curenje plina iz neke od boca u kuhinji.

U događaju nije nitko ozlijeđen. Materijalna šteta je velika, jer osim inventara restorana uništeno je i podosta prozora privatnih osoba uokolo. Policiji očevid koji je tijekom četvrtaka provodio trenutno je obustavljen, a nastaviti će se u petak kada će istarskim kolegama se pridružiti i djelatnici iz Zagreba. Što će zajedno otkriti znat će se uskoro.

Dok se očevid ne završi, djelom ulice gdje se restoran nalazi zabranjeno se kretati, a policija i zaštitari sve pješake upućuju u okolne ulice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Ispovijest oca ubijenog Damira: Odvezao sam ga u starački dom na posao, a sad mu biram lijes
STRAVA U DARUVARU

Ispovijest oca ubijenog Damira: Odvezao sam ga u starački dom na posao, a sad mu biram lijes

Krešimir Pahoki (53) upao je u starački dom i ubio šestero ljudi. Među njima i Damira Fijalu (36), medicinskog tehničara i zaposlenika doma. Njegov otac potpuno je shrvan...