Obavijesti

News

Komentari 53

El Chapo mislio samo na Kate: Nije ni znao tko je Sean Penn

El Chapo mislio  samo na Kate: Nije ni znao tko je Sean Penn
2

Uhićeni narko bos je odvjetnicima naložio da istraže koliko je zapravo slavan glumac Penn, a s glumicom Kate del Castillo u porukama je uglavnom - flertovao

VIDEO

Transkripti desetina SMS-ova koje su izmjenjivali meksički narko boss Joaquin El Chapo Guzman i glumica Kate del Castillo pokazuju da je kralja droge više zanimalo flertovanje s atraktivnom američko-meksičkom glumicom nego snimanje filma o vlastitu životu. 

Poruke je u srijedu objavio meksički list Milenio, a autentičnost je potvrdio jedan meksički dužnosnik. Prema transkriptima vidljivo je da El Chapo nije niti znao tko je američki glumac Sean Penn koji se s njime našao u listopadu 2015. u planinama gdje se mafijaški boss skrivao.

- Kako se ono zove onaj glumac? - pita u jednoj od poruka El Chapo. Kasnije je tražio od svojih odvjetnika da doznaju u kojim je filmovima glumio slavni glumac. 

Rolling Stone
Sean Penn i El Chapo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glumicu htio upoznati s vlastitom majkom

U većini poruka El Chapo piše da se želi ponovno naći s glumicom. 

- Kažem ti, više sam uzbuđen zbog ponovnog susreta s tobom nego zbog scenarija za film - priznaje zloglasni šef narko kartela Sinaloa glumici, koju je u imeniku mobitela spremio pod 'Hermosa', što na španjolskom znači 'ljepotica'. 

U jednoj od poruka El Chapo, koji je oženjen bivšom manekenkom Emom Coronel i s njom ima djecu, glumici piše i da je o njoj govorio svojoj majci, a naziva je i najinteligentnijom ženom na svijetu. 

- Kako je najbolja i najinteligentnija žena na svijetu kojoj se veoma divim? - pisao je Guzman.

Analitičar: Ništa neobično, Guzman je slab na žene

Meksički analitičar Alejandro Ope kaže kako u sadržaju poruka nema ništa neobično.

- Guzman je slab na žene. Ima 18 djece i 30 godina mlađu suprugu. Ništa čudno - kaže Ope. 

Podsjetimo, zloglasnog Guzmana uhitili su u petak nakon pucnjave između pripadnika njegova kartela i meksičkih marinaca u gradu Los Mochis. U obračunu je ubijeno pet kriminalaca, a šest ih je ozlijeđeno. 

Meksičke vlasti navele su i da su El Chapovu lokaciju uspjele otkriti zahvaljujući intervjuu kojeg je Sean Penn obavio s njime. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina