Obavijesti

News

Komentari 3

Električna deka izazvala požar muž i žena završili su u bolnici

Uslijed udisanja dima Veselko i Marija su se i lakše otrovali te završili u zabočkoj Općoj bolnici, a liječnici su njihove ozljede okarakterizirali kao lakše

VIDEO

Uslijed pregrijavanja električne deke, tijekom noći u 1.30 sati u Oroslavju u Zagorskom naselju na kućnom broju 55, došlo je do požara u prizemlju obiteljske kuće 73-godišnjih supružnika Veselka i Marije Granić.

Spas u zadnji tren

Uslijed udisanja dima Veselko i Marija su se i lakše otrovali te završili u zabočkoj Općoj bolnici, a liječnici su njihove ozljede okarakterizirali kao lakše. U požaru je izgorio sav drveni namještaj - kauč, ormari, stol i stolice te televizor i DVD prijemnik, šivaća mašina singerica, a nagorjeli su i vrata i prozori.

Prema policijskom izvješću, materijalna šteta procjenjuje se na oko 30-ak tisuća kuna. Marijin brat i prvi susjed Jura Vrban nam je rekao kako ga je tijekom noći probudila vatrogasna sirena. Izašao je van da vidi o čemu se radi i vidio kuću u plamenu.

- Sestra i šogor spavali su na katu, a požar je izbio u prizemlju. Sigurno su čvrsto spavali jer ih je dim skoro ugušio. U zadnji tren su nekako uspjeli izaći i spasiti se od sigurne smrti. Da su ostali još nekoliko minuta u krevetu, sigurno se ne bi uspjeli izvući, već bi se ugušili. Nisu se stigli ni obući i obuti, već su samo, praktički goli, u donjem rublju i pidžamama izašli van, rekao nam je Jura Vrban dodajući kako su ujutro njegovi otišli i u posjetu Granićima u bolnicu na Bračku, no liječnici ih nisu pustili k njima jer su supružnici Granić bili u liječničkom tretmanu te nisu mogli s nikim komunicirati.

Na vatru bacali snijeg 

Drugi susjed Granićevih Ladislav Hlubni rekao nam je kako su odmah po dolasku na požarište na glavnom kućnom ventilu zatvorili plin te isključili struju.

- Svi mi susjedi koji smo po noći došli upomoć, odmah smo na vatru kroz prozor počeli bacati snijeg, no vatra je bila prejaka i sve to nije puno pomoglo, rekao je susjed Ladislav.

U zabočkoj Općoj bolnici su nam rekli da su supružnici Granić oko podneva prebačeni s Intenzivne njege na Kirurgiju te da imaju blage opekline.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...