Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
89 komentara

'Evakuirajte se dok možete jer nema šanse da ovo preživite!'

The Weather Channel je objavio animaciju kako bi to moglo izgledati i poručuju svima u tom području da se evakuiraju ako su im vlasti tako rekle jer nema šanse da to prežive

Foto: Screenshot/Weather Channel
89 komentara

Siloviti udari vjetra i snažna oluja počeli su se obrušavati na istočnu obalu Sjedinjenih Država dok se približava uragan Florence koji prijeti obilnim pljuskovima i naglim porastom razine Atlantskog oceana koji bi mogao prouzročiti katastrofalne poplave.

INVAZIJA OPASNIH GMAZOVA Zbog uragana Florence građani u opasnosti i od otrovnih zmija

The Weather Channel je objavio animaciju kako bi to moglo izgledati i poručuju svima u tom području da se evakuiraju ako su im vlasti tako rekle jer nema šanse da to prežive.

Potential Storm Surge for Florence

Storm surge will be a huge factor for Hurricane Florence. Check out what that looks like with Dr. Erika Navarro:

Posted by The Weather Channel on Thursday, 13 September 2018

Jakost uragana Florence snižena je u četvrtak navečer na 1. kategoriju na Saffir-Simpsonovoj ljestvici s pet kategorija, uz kretanje od devet kilometara na sat u smjeru zapada.

Waves are seen coming ashore in Avon SJEVERNA KAROLINA Uragan Florence udara: Čak 160.000 ljudi ostalo bez struje

Meteorolozi procjenjuju da bi, s obzirom na njegovu veličinu, Florence mogao nastaviti gotovo čitav dan udarati američku istočnu obalu rekordnim oborinama i uraganskim vjetrovima.

Unatoč nepredvidljivosti njegova kretanja, očekuje se da će se obali približiti nedaleko Cape Feara u Sjevernoj Karolini, u petak u podn po lokalnom vremenu.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message