News

Komentari 3

Express: Tajni zaštitnici Mosta koji su okrenuli leđa HDZ-u

Express: Tajni zaštitnici Mosta koji su okrenuli leđa HDZ-u

Među najvećim tajnama Bože Petrova ona je kako je njegova lista projekt strane koja je do sada čuvala leđa HDZ-u

Novi broj tjednika Express, koji je od petka na svim kioscima, razotkriva najveće tajne Bože Petrova i Mosta! Tko su njihovi tajni zaštitnici? Zašto ih biskupi vole više od HDZ-a? I kakve veze sa svima njima ima Željka Markić? 

Izvori bliski vrhu Crkve u Hrvata otkrivaju kako je Most u značajnoj mjeri projekt Crkve, koja je bila razočarana Karamarkovim neodređenim stavovima o abortusu, istospolnim zajednicama i drugim važnim pitanjima svjetonazora. 

Jedan sugovornik Expressa otkriva:

‘Problem je nastao zato što se ni jedna stranka u kampanji i u pretkampanji nije bavila pitanjima abortusa, homoseksualnih brakova, ali i povratka crkvene imovine. A te su teme trenutno crkvi najvažnije’, objašnjava pozadinu oko utjecaja crkve na izbore visokopozicionirani svećenik s Kaptola, dodajući kako je crkva prepoznala hrvatskog ‘Mesiju’ odnosno spasitelja društva u nesuđenom svećeniku i čelniku MOST-a, Boži Petrovu. 

Iako se ni on nije javno izjašnjavao po pitanju abortusa, homoseksualnih  brakova, povratku crkvene imovine, bježeći od konkretnog odgovora kad bi ga se to pitalo, Crkva je bila dobro upoznata s njegovim vrijednosnim sustavom. Sve to čitajte u Expressu! 

U Expressu donosimo i sve o eksplozivnom razvoju događaja u vrhu HDZ-a, stranke koja jednim okom gleda na Markov trg, a drugim u provaliju. 

Tomo i Vaso, čije je prijateljstvo nekoć kotiralo kao neraskidivo, sad se poprijeko gledaju. Naši medicinski izvori vele da top prijateljstvo diše na respiratoru! Brkić se sasvim udaljio od Karamarka i ubrzano gradi paralelnu stranačku strukturu...

Express objavljuje i najveći dosje o terorističkim užasima, koji će vam razjasniti sve što ste htjeli znati o ISIL-u a niste se usudili pitati: kakve veze ima prljava narkomanska birtija u briselskoj četvrti s cijelom terorističkom mrežom? Zašto Putin i njegovi ljudi misle da im za borbu protiv ISIL-a trebaju deseci tisuća najboljih špijuna? Kako ISIL na izbjeglicama svakog mjeseca zaradi 100 milijuna dolara? Sve to, i još mnogo, mnogo više, pročitat ćete u Expressu! 

Za novi broj tjednika pišu i govore Jelena Jurišić, Josip Mlakić, Tomislav Klauški i Zoran Ferić, o najboljoj glazbi Ilko Čulić, o filmovima Živorad Tomić... A objavljujemo i nevjerojatna proročanstva Zdravka Mamića!

Najčitaniji članci