Obavijesti

News

Komentari 72

Fatalna blizanka Sara: Gušila me i tukla tenisicom po glavi

Fatalna blizanka Sara: Gušila me i tukla tenisicom po glavi
3

Sara Grković je optužena da je 31. siječnja 2015. sestru nožem ranila u nogu i trbuh. Zbog toga je Dajana završila na operaciji, a Sara u istražnom zatvoru

VIDEO

Prva rasprava u suđenju Sari Grković (23) koja je prije godinu dana nožem izbola sestru blizanku Dajanu odgođeno je jer se tužiteljica zbog previda nije na vrijeme pojavila na sudu. Zakazali su novi termin suđenja. 

Grković je optužena jer je 31. siječnja prošle godine sestru nožem ranila u nogu i trbuh zbog čega je Dajana završila na operaciji. Sara je zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda bila i u istražnom zatvoru iz kojeg su je pustili nakon uplate jamčevine od 100.000 kuna.

Tijekom istrage otkriveni su i razlozi njihove svađe koja je završila nasiljem, prenosi Novi list. 

'Godinama me zlostavljala i iskorištavala'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sara je kazala kako ju je sestra godinama zlostavljala i da je majka uvijek bila na Dajaninoj strani. Kaže i da ju je sestra iskorištavala da piše ispite na faksu za nju iako je ona redovni, a Dajana izvanredni student. 

Nakon što im se majka preselila u Njemačku zbog bolesti bake, djevojke su ostale živjeti same. Sara tvrdi da je bila depresivna zbog zlostavljanja i bolesti bake, pa nije ni davala ispite na fakultetu. Tog kobnog dana trebao joj je laptop, a sestra joj ga nije htjela dati već ju je počela tući. U jednom trenutku Dajana je dohvatila nož i porezala se po ruci. Spustila je nož, a kad je Sara ponovno uzela laptop počela ju je gušiti i udarati tenisicom po glavi. Dajana je potom iz toaleta nazvala majku u pomoć. Sara je kaže, cijelu večer trpjela i htjela je sestru ogrebati pa je s police uzela nož i otišla u sobu gdje je ona bila i rekla joj da će je 'sada ogrebati kao što je ona nju'. Zamahnula je nožem na sestru koja je ležala u mraku na krevetu. Kad je Dajana rekla Sari da ju je ubola, nije joj vjerovala dok nije upalila svjetlo. Nazvale su mamu koja im je rekla da pozovu Hitnu, a kad je Hitna došla, Sara im je rekla da je ubola Dajanu iz ljubomore što je prošla godinu, a zatim od srama pobjegla kroz prozor do prijateljice. 

Dajana je prva uzela nož

I ranjena Dajana priznala je da je prva uzela nož nakon što se posvađala sa sestrom jer joj je smetalo njezino tipkanje po tipkovnici. Počupala joj je žice od interneta i onda je počela svađa u kojoj su se tukle i čupale sat i pol vremena. Dajana se smirila u kupaonici i kad je izašla Sara joj je prišla i rekla da je nema pravo tući te zamahnula nožem prema njoj. Nije osjetila da je sestru zahvatila po nozi, a Dajana je pala na krevet i tek tad osjetila bol u boku i počela vrištati. Sara je i dalje bila nad njom i zamahivala nožem. 

Kad je došla Hitna pomoć Dajana im je rekla kako misli da ju je sestra slučajno ozlijedila i priznala da je ona 'dominantnija', a da Sara ima 'jezičinu'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor