News

Komentari 100

'Finsku uništimo za 10 sekundi, na Baltiku su 'kikiriki države', SAD želi započeti 3. svjetski rat'

'Finsku uništimo za 10 sekundi, na Baltiku su 'kikiriki države', SAD želi započeti 3. svjetski rat'

Definitivno se ne bojimo tih 'kikiriki država'. One su poput smrdljivih buba, kad bude nužno, zgaziš ih. Bube su sada male i smrdljive, rekao je političar Žuravljov.

Gospodin Aleksej Žuravljov, potpredsjednik odbora za obranu ruske državne Dume i bliski Putinov suradnik, i nema baš smisla za diplomaciju. Kako piše Daily Mail, on je u jednom televizijskom programu na učlanjenje Finske i Švedske u NATO savez odgovorio brojnim prijetnjama....

- Finci bi trebali biti zahvalni Rusiji što uopće imaju državu. Mi smo ih u stanju izbrisati s lica planete u roku deset sekundi - započeo je Žuravljov i odmah nastavio u istom tonu:

- Ako nama SAD prijeti, onda okej, evo vam naš projektil Sarmat i od vas će ostati samo nuklearni pepeo kad već smatrate da Rusija ne bi trebala postojati. A Finska sad kaže da su ona i SAD isto. Pa dobro, onda samo stanite u red. Snažno ćemo ojačati našu vojsku na zapadu. To je prirodno - rekao je ovaj političar i dodao kako nema potrebe za slanjem nuklearnog oružja na granicu, jer ionako ih sve mogu pogoditi iz daljine. Tvrdi i kako Veliku Britaniju mogu potopiti u roku tri minute.

A Sarmat intercontinental ballistic missile is test-launched in Arkhangelsk region

- Amerikanci će učiniti sve da dođe do 3. svjetskog rata, ali, naravnom pod uvjetom da ne bude na njihovom teritoriju. Pokušat će cijelu Europu uvući u sukob s Rusijom, pokušat će 'zapaliti' situaciju u Aziji...  Tako se planiraju izvući iz ekonomske krize. Sve će probleme moći svaliti na rat, kao što je bio slučaj u prva dva svjetska rata - kaže žestoku Aleksej. 

Onda je došlo na red još malo uvreda... Rekao je što misli o Latviji, Litvi i Estoniji.

- Definitivno se ne bojimo tih 'kikiriki država'. One su poput smrdljivih buba, kad bude nužno, zgaziš ih. Bube su sada male i smrdljive.

Upitan postoji li šansa da Rusija prva napadne nuklearnim oružjem, odgovorio je potvrdno.

- Pod uvjetom da samo postojanje Rusije bude dovedeno u pitanje, to je moguće.  Finska i Švedska se učlanjuju u NATO koji sada želi uništiti Rusiju. Stoga mi želimo uništiti i njih kao odgovor

Za kraj je dodao kako je siguran da je glavni cilj NATO-a St. Petersburg, za kojeg tvrdi da postoji mogućnost da ga ruski protivnici napadnu...