News

Komentari 41

Fizički obračun u Trilju: Čovjeka prebacili u KBC Split, muškarac ga napao zbog lokalnih izbora?

Fizički obračun u Trilju: Čovjeka prebacili u KBC Split, muškarac ga napao zbog lokalnih izbora?

Jedan je muškarac (48) ozlijeđen i prevezen u KBC Split nakon što ga je u centru Trilja napao drugi muškarac. Navodno ima ozljedu oka, a motiv napada povezan je s izborima

U centru Trilja jedan je muškarac napao drugog koji je nakon toga zatražio liječničku pomoć u nedjelju poslijepodne. Prebačen je u splitsku bolnicu. 

Policija je u službene prostorije dovela muškarca za kojeg se sumnja da je napao 48-godišnjaka, a u tijeku je kriminalističko istraživanje, rekla je za Dalmaciju danas glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, pretučen je Damir Lipotić, koji na izborima podržava bivšeg gradonačelnika Trilja Ivana Šipića, a pretukao ga je bivši stranački kolega iz HDZ-a. 

- Molim vas, odmah u prvoj rečenici stavite da najoštrije osuđujem svaku vrstu nasilja i vrijeđanja. To nikome ni na koji način ne može donijeti dobro. Ovo što se dogodilo nije vezano uz biračka mjesta, jer na nijednom od njih dvadeset i dva, nije zabilježen ni najmanji incident, i sve protječe u savršenom miru - rekao je za Slobodnu Dalmaciju. 

Na Facebooku je objavio i fotografiju iz splitske bolnice. 

Najčitaniji članci