News

Komentari 94

FOTO Devastirani autobus smrti: Pogledajte kako sad izgleda bus u kojem je preminulo deset ljudi

FOTO Devastirani autobus smrti: Pogledajte kako sad izgleda bus u kojem je preminulo deset ljudi

Igor Čiškar, odvjetnik vozača, kazao je u izjavi za medije nakon donošenja odluke da je uspio razgovarati sa svojim klijentom te da mu je žao što se sve dogodilo..

Dva dana nakon stravične nesreće u Slavonskom Brodu fotografirali smo autobus Deva Toursa u kojem je preminulo deset ljudi, a više od 40 ozlijeđeno. Autobus strave na kat potpuno je devastiran. Vozač autobusa danas je izveden pred suca te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od bijega.

Igor Čiškar, odvjetnik vozača, kazao je u izjavi za medije nakon donošenja odluke da je uspio razgovarati sa svojim klijentom te da mu je žao što se sve dogodilo.

Rekao je i kako je vozač još uvijek bio u krvavoj odjeći te da se sada presvlači.

- Koliko ja imam informaciju, on nikome u niti jednom trenutku nije rekao da je zaspao - rekao je odvjetnik Igor Cišper i dodao da će zadržati za sebe što mu je točno rekao vozač.

- Ja ne znam kako je državno odvjetništvo došlo do tog zaključka - rekao je komentirajući priopćenje prema kojem je mogući uzrok nesreće umor vozača i nesposobnost da sigurno upravlja vozilom. Podsjetimo, uhićeni vozač upravljao je autobusom u trenutku slijetanja s autoceste A3 Zagreb - Lipovac, uslijed čega je poginulo deset osoba, a više od 40 je ozlijeđeno. Među deset poginulih je i drugi vozač.

Više pročitajte OVDJE.

Najčitaniji članci