Obavijesti

News

Komentari 9

FOTO Ovo je najnovija karta ruskih napada na Ukrajinu

FOTO Ovo je najnovija karta ruskih napada na Ukrajinu
1

Britansko ministarstvo obrane izvijestilo je kako su posljednjih tjedan dana ruske snage napravile minimalni napredak u osvajanju ukrajinskih gradova, ali su zato povećali bombardiranje urbanih i naseljenih područja

Britanski ministarstvo obrane objavilo je danas na Twitteru novu kartu ruskih napredovanja na ukrajinskom teritoriju. Naveli su kako Rusija nije uspjela steći nadmoć nad ruskim zračnim prostorom, piše CNN.

- Ukrajinske zračne snage i snage protuzračne obrane nastavljaju učinkovito braniti ukrajinski zračni prostor - poručili su iz ministarstva.

Dodali su kako su posljednjih tjedan dana ruske snage napravile minimalni napredak u osvajanju ukrajinskih gradova, ali su zato povećali bombardiranje urbanih i naseljenih područja zbog čega je došlo do velikih razaranja i smrti civila.

Ukrajinsko ministarstvo: Ruska elita razmatra atentat na Putina
Ukrajinsko ministarstvo: Ruska elita razmatra atentat na Putina

- Lako je moguće da će Rusija i dalje koristiti tešku artiljeriju u napadima na naseljena područja kako bi smanjila već sada svoje velike gubitke u ratu, čak i pod cijenu ubijanja civila - napisali su Britanci.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE<<<

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...