Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

Fotografija iz sobe: Evo kako je završio ubojica iz Las Vegasa...

U Ameriku se u međuvremenu vratila Paddockova djevojka. Bila je na Filipinima. Policija će ju ispitati o eventualnim motivima Paddockovog napada. Njegov se brat nada da će mu naći tumor na mozgu

Foto: screenshot/YouTube
44 komentara

Nekoliko dana nakon napada u Las Vegasu pojavila se dramatična snimka koju je policajac zabilježio kamerom kao i fotografija mrtvog napadača. Stephen Paddock (64) ubio je 59 ljudi, a više od 500 ih je ranio. U nedjelju navečer po lokalnom vremenu počeo je pucati s 32. kata hotela po ljudima koji su se okupili na country festivalu. U sobi je imao najmanje deset komada oružja. 

EKSKLUZIVNA SNIMKA IZ PERSPEKTIVE POLICAJCA:

POGLEDAJTE VIDEO:

Brat: Nadam se da je imao tumor na mozgu

Eric Paddock, brat napadača je u šoku i dalje pokušava pronaći objašnjenje.

- Nadam se da će mojem bratu pronaći tumor na mozgu jer si to inače ne mogu nikako objasniti - rekao je Eric.

Na internetu je sada objavljena fotografija mrtvog napadača. Ubio se prije nego su policajci ušli u njegovu sobu. Našli su ga kako mrtav leži na podu. Oružje si je stavio u usta i pucao.

Foto: Twitter

Objavljena je i dramatična snimka policijske akcije. Na snimci se čuje pucnjava. Vidi se i kako policija daje upute građanima da se sklone.

U Ameriku se u međuvremenu vratila Paddockova djevojka. Bila je na Filipinima. Policija će ju ispitati o eventualnim motivima Paddockovog napada. Iako je ISIL odmah nakon napada preuzeo odgovornost, vlasti tvrde da Paddock nije bio povezan s teroristima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message