Obavijesti

News

Komentari 84

Tragedija u Garešnici: Ubio je maćehu, potom presudio sebi

Tragedija u Garešnici: Ubio je maćehu, potom presudio sebi
7

Alen K.(35) ubio je poslijepodne maćehu Gordanu (53) u stanu u Garešnici. Potom je presudio i sebi. U stanu su u vrijeme tragedije bili njegova supruga i beba

VIDEO

Alen K. (35) u utorak oko 14.20 sati hicem iz pištolja je ubio svoju 53-godišnju maćehu Gordanu. Potom je u dnevnoj sobi presudio i sebi ispalivši jedan hitac. Na mjesto tragedije u stan na trećem katu zgrade Ulici Vladimira Nazora, odmah su došli garešnički policajci. Alen je pucao iz pištolja koji je posjedovao ilegalno. Policija sumnja da su poremećeni obiteljski odnosi motiv ovog zločina. 

Pokojni je Alen navodno bio vlasnik autopraonice 'Sjaj' koju je povjerio na vođenje ocu Josipu koji je bio u mirovini, a on se sa suprugom prije dvije godine preselio u Lovran. U Garešnicu je došao u posjet sa suprugom i osmomjesečnim djetetom koji su se navodno u trenutku tragedije nalazili u stanu.

Alenov otac u vrijeme ubojstva navodno je bio u Zagrebu. Nakon pucnjave iz zgrade koja se nalazi u središtu Garešnice u čijem je prizemlju i poslovnica Fine izašli su brojni stanari.

Jedan od susjeda kazao je kako nikada ne bi pomislio da bi Alen bio u stanju takvo što učiniti. On mu je i predavao u srednjoj školi i sjeća ga se kao mirnog i povučenog mladića.

Nakon očevida koji je potrajao gotovo do 21 sat, tijela stradalih su po nalogu istražne sutkinje Županijskog suda u Bjelovaru Sandre Hančić prevezena na Odjel patologije Opće bolnice u Bjelovaru radi obdukcije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...