Obavijesti

News

Komentari 31

'Genitalije su mu ispadale iz hlača, ljubio je cure na prepad'

'Genitalije su mu ispadale iz hlača, ljubio je cure na prepad'
1

Desetine žena optužile su Stevea Wynna, milijardera i najpoznatijeg vlasnika kasina na svijetu, za seksualno zlostavljanje unatrag nekoliko desetljeća, objavio je The Wall Street Journal...

VIDEO

Broj prijava i svjedočanstava o seksualnom nasilju među poznatima u SAD-u raste i dalje. Posljednji među njima je Steve Wynn (76), biznismen čije se bogatstvo procjenjuje na 2,4 milijarde američkih dolara. Njega je medijima razotkrila njegova bivša supruga Elaine s kojom je bio u braku čak dva puta; od 1963. do 1986. te od 1991. do 2010. godine. 

The Wall Street Journal je razgovarao s više od 150 zaposlenika Wynnovih tvrtki, te s mnogima koji više ne rade za njega, a većina njih posvjedočila je o njegovom seksualno neprihvatljivom ponašanju.

Mnoge zaposlenice priznale su da su uzimale bolovanje ili se doslovno skrivale po prostorijama salona kada bi na tretmane dolazio Steve Wynn. 

'Prisilio me da se skinem'

Jedna je radnica rekla da ju je Steve redovito prisiljavao da ga na kraju masaže zadovolji rukom, a tražio da da to učini i ustima. Druga bivša zaposlenica jedne od Wynnovih tvrtki 2005. godine protiv njega je digla tužbu jer ju je prisilio da se skine, legne na stol te stupi u seksualni odnos s njim. Wynn je tada pristao na nagodbu nakon čega joj je morao isplatiti sedam i pol milijuna američkih dolara

Ta nagodba ostala je tajnom sve do danas, kada ju je Steveova bivša supruga spomenula u vlastitoj tužbi protiv njega, prenosi Daily Mail.  

Žena koju je redovito prisiljavao da ga zadovoljava rukom rekla je kako joj je Wynn na kraju 'masaže' uvijek ostavio napojnicu od tisuću američkih dolara. Kada mu je napokon rekla kako se osjeća po pitanju svega, Wynn ju je, kaže, prestao tražiti da ga zadovoljava. 

Shawn Cardinal, bivša osobna asistentica Wynnove bivše supruge, rekla je da ju je Wynn redovito zvao na 'druženja' nasamo, no ona se uspjela 'izvući' i uvijek se pobrinula da s njim nigdje ne ostane sama. 

Topshop store opening - Las Vegas

'Paradira u kratkim hlačama'

Brojni zaposlenici svjedoče da Wynn nerijetko svojim kasinima 'paradira' u kratkim hlačicama te sjedi tako 'da mu van ispadaju genitalije', a na prepad i bez pitanja ljubi zaposlenice koje mu se svide. 

Steve Wynn, dakako, sve poriče. 

- Ideja da sam ikada napao neku ženu na bilo koji način je apsurdna. Nalazimo se u svijetu u kojem ljudi mogu optuživati bez ikakvih dokaza, a optuženi je prepušten nositi se s optužbama ispred cijele javnosti ili godinama na sudu. Žalosno je završiti u takvoj situaciji. Mene napada moja bivša supruga u nadi da će doći do revizije naše brakorazvodne parnice i to još više u njenu korist. 

Elaine tužbom protiv svog bivšeg supruga Stevea, naime, pokušava doći do većih ovlasti nad dionicama u vrijednosti od 1,9 milijardi dolara koje je dobila nakon razvoda. Ona tvrdi da je Steve isplatom od sedam i pol milijuna dolara jednoj od napastovanih žena ugrozio svoje tvrtke s obzirom da o nagodbi nije obavijestio odbor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela