News

Komentari 15

Glasovac citirala 'Maratonce', Plenković uzvratio: 'Smiješna spika o nervozi neće proći...'

Glasovac citirala 'Maratonce', Plenković uzvratio: 'Smiješna spika o nervozi neće proći...'

„Drago mi je da citirate 'Maratonce', pratite filmove od prije 40-tak godina, ta smiješna spika o nervozi ne znam kome može proći”, poručio je Plenković Glasovac odgovarajući na njezinu tvrdnju da je „Laki malo nervozan”

Premijer Andrej Pleković poručio je u srijedu zastupnici Sabini Glasovac (SDP) da joj neće proći „smiješna spika" o nervozi referirajući se na njezin prethodni istup u kojem je citirala repliku iz filma "Maratonci trče počasni krug".

POGLEDAJTE VIDEO: Selak Raspudić zaradila 'salama opomenu': 'Gospodine Plenkoviću, rado ćemo Vam kupiti 10 deka parizera'

„Drago mi je da citirate 'Maratonce', pratite filmove od prije 40-tak godina, ta smiješna spika o nervozi ne znam kome može proći”, poručio je Plenković Glasovac odgovarajući na njezinu tvrdnju da je „Laki malo nervozan”.

Vezano za ulogu zdravstvenih djelatnika u koronakrizi i njihovu opterećenost, na što je ukazala Glasovac, Plenković je istaknuo da je su oni dali sve od sebe pa je njihova uloga "nevjerojatna u pozitivnom smislu".

Štite one koji se nisu cijepili i one koji su se cijepili, rade taj posao bez da pitaju kakvo je radno vrijeme, koliko je sati, napravili su posao koji izaziva divljenje svih nas, naglasio je.

„Moramo raditi da ih zadržimo u Hrvatskoj, to ćemo i raditi", kazao je Plenković i pozvao još jednom sve da se cijepe kako bi bilo lakše zdravstvenim djelatnicima.

Renata Sabljar Dračevac (Klub zastupnika Socijaldemokrati) ocijenila je kako preko 10.000 zaraženih dnevno pokazuje da se situacija otela kontroli, pitajući je li vrijeme za raspuštanje Nacionalnog stožera civilne zaštite i formiranja novog.

S njom se nije složio ministar zdravstava Vili Beroš, koji smatra da Stožer dobro radi svoj posao i balansira mjere, te da su hrvatski rezultati dobri.

Najčitaniji članci