Obavijesti

News

Godinama na ulicama Saigona: Izložba fotki Jasmina Krpana

Godinama na ulicama Saigona: Izložba fotki Jasmina Krpana
5

Utemeljitelji festivala Fažana Media Fest žele da on postane međunarodno okupljalište novinara gdje će se promovirati etička i profesionala načela novinarstva kroz razne vidove stvaralaštva

Putopisne TV reportaže koje je odabrao Đelo Hadžiselimović, razgovor s njihovim autorima i zgode i anegdote s putovanja Stipe Božića, Gorana Milića i Roberta Knjaza, izložbe fotografija Jasmina Krpana, koji je proveo godine na ulicama Saigona, obišao Vijetnam, Kambodžu i Kinu predstavljanje knjiga, medijski okrugli stolovi, večer stand up komedije, Edo Maajka i bend... 

Fažana Media Fest prvi je međunarodni multimedijalni novinarski festival. Počeo je 13. rujna i traje do 22. rujna. Utemeljitelji festivala žele da on postane međunarodno okupljalište novinara gdje će se promovirati etička i profesionala načela novinarstva kroz razne vidove stvaralaštva.

Ideja je sastav sudionika i festivalski program nedvosmisleno promoviraju antifašizam, antinacionalizam, suradnju i afirmaciju ljudskih prava te da promoviraju Fažanu kao prvo mjesto na svijetu koje bi i službeno trebalo postati - prijatelj novinara.

U četvrtak će na Fažana Media Festu FMF predstaviti izložbu fotografija i knjigu reportera Jasmina Krpana, koji je proveo godine na ulicama Saigona, obišao Vijetnam, Kambodžu i Kinu te se vratio sa impresivnom zbirkom fotografija i priča. 

Predstavljanje knjige počinje u četvrtak u 17:30 sati u Multimedijalnom centru Fažana gdje se mogu pogledati i fotografije koje oduzimaju dah.

U 21 sat u četvrtak sa istom mjestu održat će se stand-up nastup “Komedija s nogu” Peđe Bajovića. Sve možete pratiti na www.fazanamediafest.com i društvenim mrežama.

Svi događaji su kao i sam Fažana Media Fest besplatni.

Ovako je bilo dosad na festivalu: