Obavijesti

News

Komentari 7

Golman Pešić nakon kome: Mogu i ja ako može Klasnić

Golman Pešić nakon kome: Mogu i ja ako može Klasnić
5

Ivan se probudio iz narkoze i šalio se saznavši da nema bubreg. Čim je došao k sebi rekao je majci da je gladan i da mu je bolnički krevet premalen

VIDEO

Rukometni reprezentativac Ivan Pešić (19) tri dana nakon operacije u vezspremskoj bolnici gdje su mu odstranili bubreg razgovarao je s majkom Đurđom i djevojkom Teom. Doktori su im preporučili da mu kažu u kakvom je zdravstvenom stanju i da je ostao bez prijatelja.
- Cozminu smrt teško je prihvatio i užasno ga je pogodilo. Posjetio ga je i njegov otac. Primio ga je za ruku, prislonio je na svoje srce i teškim glasom rekao da je uz njega - kaže još potresena majka. Ivan ima povišenu temperaturu, što je normalno nakon ovakve operacije. U srijedu su mu snimali unutarnje organe. Doktori kažu da nema komplikacija i da se dobro oporavlja.
- Došavši k sebi, prvo mi je rekao da je gladan i da mu je krevet premalen. Razveselio se prijateljima iz kluba. Šalio se da će biti drugi Klasnić, a posebno se razveselio što mu dolazi baka - dodala je majka. Ivana su u noći na nedjelju Romi proboli nožem dok je pokušao pomoći rukometašu Marianu Cozmi (26). Cozma je ubijen, a Žarku Šešumu (23) slomili su jagodičnu kost. Ivan nije vidio napadača jer mu je prišao s leđa.
- Kad sam vidio da su nasrnuli na Cosmu, priskočio sam mu u pomoć. Nisam ni vidio kada me netko s leđa upiknuo. Stradao sam zato što sam želio pomoći kolegi - ispričao je Ivan Pešić. Dodao je kako se osjeća dobro te da jedva čeka povratak rukometu.
- Naravno da jedva čekam potpuni oporavak i povratak rukometu. Želio bih zahvaliti svima na podršci i potpori u ovim teškim trenucima - poručio je Pešić. Čim se dovoljno oporavi da bude spreman za prijevoz, Ivan Pešić bit će prebačen na liječenje i oporavak u Zagreb, istaknuli su iz Hrvatskog rukometnog saveza.




ŠEŠUM: COZMU SU DOČEKALI I IZBOLI
Njegov kolega, srpski rukometni reprezentativac Žarko Šešum progovorio je o napadu dan nakon što su ga operirali. Za dnevnik Blic je opisao što se dogodilo kobne noći u Veszpremu.
- Ubojice su čekale Cozmu izvan kluba. Isprva sam mislio da je u nesvijesti i požurio sam mu pomoći da ustane. Odjednom sam dobio jak udarac u glavu. U pomoć je uskočio Pešić, no i njega su izboli, i to u leđa - rekao je Šešum. Dodao je kako još nije siguran hoće li nastaviti svoju karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...