Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
97 komentara

Gotovina o Vukovaru: 'Svi mi imamo pravo reći što mislimo'

Operaciju tenkovima, ali i helikopterima i avionima izvelo je 1100 pripadnika. Vježba dokazuje da imamo moćnu hrvatsku vojsku koja je spremna na sve zadaće u budućnosti - rekao je Krstičević...

Slunj: Gotovina, Markač i Krstičević nazočili vojnoj vježbi Velebit 18
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
97 komentara

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač danas su na slunjskom poligonu pažljivo pratili završetak najveće vojne vježbe “Velebit 18”.

- Zadovoljan sam viđenim, a posebno mi je drago što sam susreo svoje prijatelje - rekao je general Gotovina. Komentirao je i prosvjed u Vukovaru.

KOD SLUNJA Gotovina i Markač na završnom dijelu vojne vježbe 'Velebit 18'

- U demokratskoj zemlji svatko ima pravo izraziti mišljenje - rekao je Gotovina. Ministar obrane Damir Krstičević pucao je od ponosa i hvalio vojsku.

Pomorsko zračni desant i vatrena potpora pomorskim snagama na vojnom poligonu Žirje DESANT NA ŽIRJE Na najudaljeniji šibenski otok iskrcalo se čak 729 vojnika...

- Ovo je završni dan najsloženije vojne vježbe HV-a. Napadnu operaciju tenkovima, ali i helikopterima i avionima izvelo je 1100 pripadnika. Vježba dokazuje da imamo moćnu hrvatsku vojsku koja je spremna na sve zadaće u budućnosti - rekao je Krstičević. Tijekom jutra u desantu na Žirje, najudaljenijem naseljenom otoku šibenskog arhipelaga sudjelovalo je 729 vojnika i 12 plovila HRM-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message