News

Komentari 97

Gotovina o Vukovaru: 'Svi mi imamo pravo reći što mislimo'

Gotovina o Vukovaru: 'Svi mi imamo pravo reći što mislimo'

Operaciju tenkovima, ali i helikopterima i avionima izvelo je 1100 pripadnika. Vježba dokazuje da imamo moćnu hrvatsku vojsku koja je spremna na sve zadaće u budućnosti - rekao je Krstičević...

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač danas su na slunjskom poligonu pažljivo pratili završetak najveće vojne vježbe “Velebit 18”.

- Zadovoljan sam viđenim, a posebno mi je drago što sam susreo svoje prijatelje - rekao je general Gotovina. Komentirao je i prosvjed u Vukovaru.

- U demokratskoj zemlji svatko ima pravo izraziti mišljenje - rekao je Gotovina. Ministar obrane Damir Krstičević pucao je od ponosa i hvalio vojsku.

- Ovo je završni dan najsloženije vojne vježbe HV-a. Napadnu operaciju tenkovima, ali i helikopterima i avionima izvelo je 1100 pripadnika. Vježba dokazuje da imamo moćnu hrvatsku vojsku koja je spremna na sve zadaće u budućnosti - rekao je Krstičević. Tijekom jutra u desantu na Žirje, najudaljenijem naseljenom otoku šibenskog arhipelaga sudjelovalo je 729 vojnika i 12 plovila HRM-a.

Najčitaniji članci