Obavijesti

News

Komentari 91

Gradonačelnik Petrinje: Umrlo je jedno dijete u potresu

Gradonačelnik Petrinje: Umrlo je jedno dijete u potresu

Gradonačelnik Darinko Dumbović potvrdio nam je da je u potresu u Petrinji poginulo dijete.

Gradonačelnik Darinko Dumbović potvrdio nam je da je u potresu u Petrinji poginulo dijete. Kako kaže, pola grada je razrušeno. Područje Petrinje nešto iza podneva pogodio je potres od 6,2 po Richteru, javlja EMSC. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je strašno. Ima mrtvih, ima ozlijeđenih. Vidjeli smo jedno dijete da je poginulo na trgu. Centar Petrinje je uništen. Naših sedam

inženjera je ostalo zatrpano u ovoj zgradi, ali smo ih uspjeli izvući. Ovo je katastrofa, šaljite svu pomoć koju imate. Šaljite nam mehanizaciju, ulice su zakrčene - rekao nam je jedan od inženjera koji je otišao procjenjivati štetu.

- Sad smo u parku u centru grada, jedva smo živu glavu izvukli, svi smo se natukli. Centar grada je totalno porušen, vatrogasci su maloprije izvlačili čovjeka i dijete koji su zapeli u autu preko puta nas. Mislim da su dobro. Čujem da ima mrtvih - rekla nam je jedna stanovnica Petrinje.

- Bili smo nas četvero u poslovnom prostoru u centru, a onda je odjednom počelo padati. Malo mi je noga natučena, ali glava i ramena su srećom u redu. Srećom, djeca su živa i neozlijeđena. Čovjek i dijete koji su zapeli u autu su bili živi kad su ih odvozili u bolnicu - kaže nam stanovnica Petrinje.

Više informacija o potresu možete pratiti ovdje.