News

Komentari 249

Grbin iz SDP-a izbacio Marasa, Ostojića, Brumnića, Vukasa: 'Svoje stavove ne prodajem'

Grbin iz SDP-a izbacio Marasa, Ostojića,  Brumnića, Vukasa: 'Svoje stavove ne prodajem'

Saznajemo da je Grbin telefonski razgovarao sa izbačenim saborskim zastupnicima, a kako neki među njima tumače, nije imao hrabrosti razgovarati s njima u četiri oka

Peđa Grbin krenuo je u veliku čistku stranke - iz SDP-a su izbačeni Gordan Maras, Rajko Ostojić, Zvane Brumnić, Nikša Vukas i Tihomir Barišić, doznajemo u SDP-u.

Gordan Maras nam nije želio komentirati novu situaciju koja je zadesila njega i njegove kolege iz zagrebačke organizacije SDP-a, a ni u SDP-u nam nisu htjeli dati službeni komentar, već su naveli da će Peđa Grbin o svemu govoriti sutra.

No malo kasnije, Maras se ipak oglasio i to na Facebooku.

"Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost. Bitna mi je jedino vaša, koji me podržavate bez ikakvog interesa i samo zato što znate da sam ispravan. Postoje etape u životu i ništa se ne događa bez razloga. Vjerujem da vas nisam iznevjerio", napisao je.

Navodno je iz SDP-a izbačena i saborska zastupnica Marina Opačak Bilić.

Nikša Vukas nam je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da više nije član SDP-a, te nije htio ništa reći o ostalima koji su također od večeras bivši članovi stranke.

Saznajemo da je Grbin telefonski razgovarao sa izbačenim saborskim zastupnicima, a kako neki među njima tumače, nije imao hrabrosti razgovarati s njima u četiri oka.

Inače su ovo sve ljudi koji su bili najbliži suradnici Davora Bernardića.

Najčitaniji članci