News

Komentari 28

Grci objavili prve fotografije ubojica narkobosova iz Crne Gore

Grci objavili prve fotografije ubojica narkobosova iz Crne Gore

Policija je snimke dobila s zgrada koje se nalaze u blizini restorana u kojem su ubijeni Igor Dedović i Stevan Stamatović, jer u večeri ubojstva kamere u restoranu nisu radile

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubojica članova škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Ateni gdje je dvojac ubijen.

Obzirom da kamera u restoranu te večeri nije radila, policija je skupila snimke s kamera koje se nalaze na okolnim zgradama.

Na snimkama koje su objavili grčki mediji može se vidjeti prilično nejasan i mutan prikaz četvero muškaraca u crnom u blizini restorana. Iste kamere zabilježile su i njihov bijeg nakon dvostrukog ubojstva.

- Na fotografijama se vide muškarci, njih četvero, u crnim jaknama i maskirnim hlačama kako idu prema restoranu gdje su bile žrtve sa svojim obiteljima. Također, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta - javljaju grčki mediji.

Objavljene su i najnovije informacije iz istrage, pa se tako pozivaju na izvore iz policije koji tvrde da su u restoranu ispaljena 24 metka, te da samo tri nisu pogodila žrtve, što govori da su ubojice dobro obučeni.

Grčka policija još ne zna je li četvorka u Grčku ušla s lažnim dokumentima kao Dedović i Stamatović, a pojavile su se informacije da su ubijeni crnogorski kriminalci skroz promijenili fizički izgled.

Dedović je navodno jako smršavio i pustio bradu kako bi što manje prepoznatljiv.

Najčitaniji članci