Obavijesti

News

Komentari 103

Maras: Neke HDZ-ovce srce vuče u 'Kockicu', mene nikako

Maras: Neke HDZ-ovce srce vuče u 'Kockicu', mene nikako
2

Tehnički ministar Branko Grčić izjavio je da je u drugom dijelu mandata Vlada napravila velik posao, pa misli da mogu zadovoljno zaključiti svoj mandat

VIDEO

Vlada je na sjednici u četvrtak donijela i zaključak o reguliranju članstva u upravama, nadzornim i upravnim odborima trgovačkih društava od strateškog interesa za Hrvatsku. 

Njime se preporuča svim nadležnim tijelima da produže mandat postojećim upravama kojima ističe mandat u ovom razdoblju, a do trenutka kad će se steći uvjeti za izbor novih nakon formiranja nove Vlade.  

- Namjera je premostiti ovo razdoblje i omogućit da tvrtke normalno funkcioniraju do izbora novih članova uprava - rekao je potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Najava predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da bi se Vlada mogla preseliti u Kockicu, zgradu u kojoj je nekad bio Centralni komitet, komentirali su ministri u odlasku. Branko Grčić smatra kako bi možda dobro da se integrira vladine institucije. 

- Bilo bi efikasnije i bolje, smanjili bi se troškovi ako bi to bilo na jednom mjestu, međutim, prostor je ograničen. U 'Kockici' već imamo neka ministarstva, prostor je ograničen i teško će biti integrirati cijelu Vladu - izjavio je prije sjednice Vlade. 

Gordan Maras napominje da je to odluka buduće Vlade. 

- Očito neki u HDZ-u koji su prije '90. bili aktivni vuče srce. Ima tamo dosta ovih koji su prije 1990. bili aktivni i vuče ih kao magnet srce u Kockicu. Mene recimo ne- ustvrdio je. 

Za Ivana Vrdoljaka najavljeno preseljenje je nepotrebno gubljenje vremena, dok Siniša Varga poručuje da je to tehničko pitanje:

- Rad Vlade mora biti efikasan bez obzira radili iz garaže ili iz velebnog zdanja - izjavio je. 

Arsenu Bauku sviđa se ideja preseljenja Vlade u Kockicu.

- Više mi se u stvari sviđa preseljenje predsjednice Republike s Pantovčaka jer se time omogućava da ostvari svoje predizborno obećanje - kazao je. 

I Ranko Ostojić prokomentirao je najavu da bi se Vlada s Markovog trga mogla preseliti u Kockicu. 

- Mislim da je puno bolje rješenje da se Vlada HDZ-a i njihovih kolaboracionista preseli u zgradu SOA-e. Tamo su domaći i nema nikakvog problema. To je po meni puno bolja pozicija za njih - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...