News

Komentari 8

Gužve na Bregani: 'Čekam već tri sata, svi su vozači nervozni '

Gužve na Bregani: 'Čekam već tri sata, svi su vozači nervozni '

Iz HAK-a navode kako se na Bregani čeka oko sat vremena na izlasku iz Hrvatske. Čitatelj koji nam je poslao fotografije predvečer rekao je kako je bio tri sata u koloni

Sigurno je 15 automobila ispred mene na graničnom prijelazu Bregana, a do slovenske granice za sada tri sata čekanja, rekao nam je u utorak navečer čitatelj i dodao kako su vozači nervozni, psuju i trube.

Iz HAK-a navode kako se na Bregani čeka oko sat vremena na izlasku iz Hrvatske.

HAK javlja da snijeg mjestimice pada i u Gorskom kotaru i u Lici. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Ponegdje u unutrašnjosti ima i magle. Savjetuje se vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez zimske opreme. 

- Stanje na autocesti prema Zagrebu je katastrofa. Cijelim putem se krećemo 40 kilometara na sat kroz Liku, od ralica ni traga u ovom smjeru,no u smjeru iz Zagreba ih je prošlo nekoliko, javlja čitateljica. 

Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II te pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama uključujući i državnu cestu DC3 Kikovica-Delnice-Zdihovo, piše HAK.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci