News

Komentari 19

Haski pregažen traktorom se oporavlja, čekaju je operacije

Haski pregažen traktorom se oporavlja, čekaju je operacije

Vozač traktora iz mjesta Rašljeva iz BiH namjerno je nekoliko puta pregazio ženku haskija. Potom ju je odnio i zaključao na svom imanju. Pas je spašen i oporavlja se

Na osnovu snimaka ženki haskija dijagnosticirali su frakture obje butne kosti kao i frakturu tibije. Na svu sreću kralježnica, zdjelica i vitalni organi su bez većih oštećenja. Ortopedski zahvat jedne noge je predviđen za srijedu u suradnji s Veterinarskom stanicom PET DOC 4U Lukavac, dok će fraktura na drugoj nozi biti sanirana tri dana nakon prvog zahvata.

Napisali su to iz Veterinarske stanice Gračanice iz BiH koja je zbrinula žensku haskija, koju je vozač u ponedjeljak namjerno pregazio traktorom. Napravio je to u mjestu Rašljeva kraj Gračanice te bi možda prošao i bez prijave da ga nije snimila nadzorna kamera.

Na snimci se jasno vidi da pas bježi pred traktorom, a vozač namjerno skreće na njega i gazi ga kotačima stroja i prikolice. 

Kako piše portal Klix, vratio se potom po životinju i odvukao je na svoje imanje. Zaključao ju je i branio prilaz ljudima koji su se pobunili. Srećom, reagirala je policija i izbavila psa. Vozača su prijavili bez informacija o njegovom identitetu. 

Najčitaniji članci