Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
194 komentara

HDZ o Mamićima: Nevini su dok im se ne dokaže krivnja...

Postoje sumnju da SDP-ova vlast zloupotrebljava represivni aparat zbog skretanja pozornosti sa sve brojnijih afera vladajuće koalicije, priopćio je u četvrtak HDZ

Ivica Galović/PIXSELL
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
194 komentara

istrazi protiv Zdravka i Zorana Mamića, a nakon brojnih upita medija, oglasio se i HDZ

- Želimo priopćiti da HDZ podupire funkcioniranje pravne države i ponavlja stajalište da je svaki građanin nevin dok mu se ne dokaže krivnja. Stoga izjave i ponašanje pojedinih dužnosnika SDP-a držimo neprimjerenima, jer one bude sumnju da SDP-ova vlast zloupotrebljava represivni aparat zbog skretanja pozornosti sa sve brojnijih afera vladajuće koalicije - priopćio je HDZ. Kažu i kako "postoji opravdana bojazan građana da se pojedini događaji koriste i kako bi se pozornost javnosti skrenula s netransparentnih i nezakonitih postupaka Vlade u privatizaciji Croatia osiguranja, mogućeg stečaja Imunološkog zavoda, istraživanja i eksploatacije Jadrana, neučinkovite istrage o svastici na Poljudu, sumnjivih poslova članova  premijerove obitelji".

- Očekujemo stoga da i spomenuti slučajevi postanu predmetom interesa pravne države. U suprotnom bi zabrinutost naših građana, zbog moguće zlouporabe pojedinih institucija represivnog aparata i selektivnog pristupa kaznenim progonima u predizborne svrhe, mogla rasti - priopćio je HDZ. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message