Obavijesti

News

Komentari 36

HDZ-ovac Ante Babić vrbuje korisnike socijalnih naknada

HDZ-ovac Ante Babić vrbuje korisnike socijalnih naknada
1

Ante Babić, zamjenik ministrice socijalne politike, koji se ispred HDZ-a natječe u 10. izbornoj jedinici, šalje propagande materijale na kućne adrese korisnika socijalnih naknada.

VIDEO

Ante Babić, zamjenik ministrice socijalne politike i mladih i dugogodišnji načelnik mjesta Lovreć, koji se ispred HDZ-a natječe u 10. izbornoj jedinici, šalje propagande materijale na kućne adrese korisnika socijalnih naknada. Splićanka koja je dobila u sandučiću njegov letak zaprepaštena je da netko uzima privatne podatke o njezinom lošem socijalnom statusu u kampanji.

- U propagandnom materijalu direktno i isključivo se obraća korisnicima. S kojom pravom i po kojem zakonu se mogu koristiti naši osobni podaci i adrese stanovanja u bilo čije propagande svrhe. Tko je dao za pravo da dotični zamjenik ministrice, uzima adrese korisnika naknada za svoju političku kampanju?!. Osim toga taj je čovjek bio poznat kao najplaćeniji načelnik u državi, a ovdje tobože se zalaže kao za pomoć socijalno ugroženima. Zašto nije svo ovo vrijeme ništa konkretno napravio na svojoj funkciji - revoltirana je ta Splićanka.

Babić je godinama načelnik mjesta Lovreć koji broji 1712 stanovnika, otac petero djece i HDZ-ovac od osnutka stranke. Najavljuje da će mu briga za najugroženije biti prva zadaća u Hrvatskom saboru, dakako, ako bude izabran.

- Bit ću zastupnik naših ljudi u potrebi, s posebnom brigom za zaštitu djece i osoba s invaliditetom te starih i nemoćnih o kojima trebamo brinuti da dođemo mi k njima,a ne oni k nama. Želim dovršiti posao koji sam započeo! - poručio je u svom letku Babić.

Pored toga što je je svoju funkciju iskoristio da dođe do adresa korisnika socijalnih naknada, Babić se kao i Luka Podrug (HČSP) nada i glasovima desnice. Naime, obojica se u kampanji reklamiraju sloganima "Za dom", s time što je Podrug na svojoj listi udruženih pravaških stranaka pod nazivom Pomak, plakat uresio i crvenom petokrakom prekriženom riječju "lustracija". Uz to Pomakov na plakat nema službeni hrvatski grb s početnim crvenim poljem, već onaj s početnom bijelim koji se koristio u NDH.

- Mi mislimo da referendumom treba odlučivati o budućnosti Hrvatske u Europskoj uniji, o prodaji nekretnine, o svjetonazorskim pitanjima, o pobačaju, o lustraciji i o pozdravu 'za dom spremni - kazao je Podrug za portal Dalmacija News.   

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi