Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
124 komentara

HDZ-ovac Kustić 'zaboravio' je prijaviti sat od 49 tisuća kuna

Istina je da posjedujem navedeni ručni sat koji sam dobio kao poklon 2017. godine. S obzirom da sam sat dobio kao poklon od obitelji, nisam bio svjestan njegove točne vrijednosti, rekao je

Foto: YouTube/Loki TV
124 komentara

Ovu nedjelju održat će se prijevremeni izbori u Ličko-senjskoj županiji na kojima će se voditi neizvjesna borba između aktualnog župana Darka Milinovića i saborskog zastupnika Marijana Kustića, koji predvodi listu HDZ-a.

Za Marijana Kustića pojavila se potencijalna nevolja - skupocjeni sat. Kako je javio N1, Kustić je vlasnik sata Panerai Luminor GMT, čija je cijena 7.500 dolara, odnosno oko 49.000 kuna (bez poreza), što se vidi i na službenim stranicama proizvođača. Dužnosnici su prema zakonu u imovinskoj kartici dužni prijaviti svaku pokretninu vredniju od 30.000 kuna, no Kustić ovaj sat nije prijavio do upita N1 Televizije.

- Istina je da posjedujem navedeni ručni sat koji sam dobio kao poklon 2017. godine. S obzirom da sam sat dobio kao poklon od obitelji, nisam bio svjestan njegove točne vrijednosti i obveze da ga unesem u svoju imovinsku karticu. Žao mi je zbog toga, a hvala g. Krešiću što mi je na nju ukazao u telefonskom upitu 27. veljače. Nakon što mi je skrenuta pozornost na tu činjenicu i nakon što sam postao svjestan ove pogreške, napravio sam odgovarajuću korekciju u svojoj imovinskoj kartici što je vidljivo iz dokumentacije koju Vam dostavljam u privitku, odgovorio je Kustić. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message